szczu Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Witam. Jacek. Audi A3 2008 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwpoz Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Witam, mam na imię Mariusz, obecnie Passat B8 ale z perspektywą przesiadki na Audi Q5. Pozdrawiam wszystkich szczęściarzy jeżdżących już Audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domiks555 Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia Cześć, jestem Dominik posiadam a5 coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariot Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Cześć wszystkim. Darek A3 8V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q5dex Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Cześć! Mam na imię Darek, jeżdżę AUDI Q5 2.0 TFSI 2018r. Poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefis Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Witam, Filip, posiadacz A3 8V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekte221 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Witam posiadam a8 d3 4.2mpi rok 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas850 Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Witam, jestem Bartek od 16 lat jeżdżę A4 B5 Avant 1.6 AHL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dami.an Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia Witam. Użytkuję 8T sportback. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daroo015 Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich na grupie. Jestem z Siemianowic i pracuje zawodowo jako kierowca autobusu a od niedawna mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Audi Q3 2.0TDI z roku 2015. Poprzednio miałem A6 C6 przez sześć lat a jeszcze wcześniej Audi A4 B5 które ma 29 lat i jest dalej w rodzinie. Jeszcze raz witam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmi Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Witam Zakupiłem właśnie A4 B9 50TDI więc dołączam do klubu Chciałem pobrać instrukcję, bo mam po niemiecku, ale nie wiedzieć czemu po zalogowaniu w ogóle tego wątku nie wyświetla... (a wyświetla niezalogowanemu!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROMUSROMUS Opublikowano 22 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Witam, nazywam się Roman ze Słupska, od pół roku jestem posiadaczem Audi A7 C8 2.0 40 TDI. Bardzo przyjemne forum tutaj macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianmad Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Dzień dobry, przymierzam się do kupna Q5 FY, chciałbym przed zakupem poszerzyć wiedzę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
użytkownik101 Opublikowano 23 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia Witam, Mariusz ,Kraków a6 c6 ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonmark Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Witam wszystkich forumowiczów jestem nowym posiadaczem Q3. Od niej zaczynam przygodę z marką. Pozdrawiam Wszystkich Marek z Nowego Sacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekSz Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Witam, pozdrawiam z Londynu! Od ponad roku jezdze S7 C8, zycze wszystkim szerokiej drogi i paliwa po zlotowce Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilk83 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Cześć AudiManiacy, od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A7 C8 z silnikiem benzynowym 265 km. Pozdrawiam ze Stargardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audipdr Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Witam. Z Audi było a3 8v 1.6 TDI, a4 b8 2.0 TFSI quattro, jest A5 F5 2.0 TFSI Pozdrawiam wszystkich Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simplydog Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Cześć, jestem Egor posiadam q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper1995 Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Witam. akutalnie Audi A4 B9 Avant 2.0 190KM, poluje na A5 w benzynie Pozdrawiam Kacper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotszyrzyk Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Cześć! Tu Krzysiek, jeżdżę A4 B8 i jest to już moje czwarte audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugi21 Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Siemka nazywam się Bartosz Posiadam audi a3 8p 2.0 tdi 2010r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpol2 Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia witam mam na imię janusz jestem posiadaczem audi a6c5 z 2001 rok wersja sedan silnik 2,4 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Cześć , nazywam się Dawid Mam Audi A3 8V 2.0 TDI S-Tronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WrednyCham Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Witam wszystkich. Mariusz posiadacz Audi A6 C7 2.0 tfsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi