malpka321 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Witam. Nazywam się Lukasz, jezdze seatem ibiza, ale planuje zmianę marki na wymarzone Audi. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal3312 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janobor Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Cześć. Nazywam się Janek. Przez 12 lat jeździłem audi a6 c6 2.0 tdi. Od trzech tygodni przesiadłem się na a6 c7 3.0 i to jest poezja. Mam nadzieję że na forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy, a sam będę mógł udzielić paru rad. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkules.rs Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Witam. Mam na imie Rafal. Moje autko to Audi q7 4L z konca 2006r. 3.0Tdi 211km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stakor Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja część wstępuje w te progi wraz olimpijczykiem Q7 35 TDI mHEV 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf1 Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Witam mam na imię Rafał Audi q5 2023 2.0 265KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekkerim Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Witam Mirek Słupsk Audi q5 2014 2.0 tfsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalecky Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Witam, rozważam zakup A6 C7, pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil94 Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Witam wszystkich jako nowy grupowicz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlikk97 Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja (edytowane) Witam, na imię mam Paweł, od niedawna stałem się posiadaczem Audi A3 8L 1.8t quattro. Edytowane 7 Maja przez Pawlikk97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmelrtx Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Planuje zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euroserwis8 Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Witam! Sławek z Lublina . Jeżdżę A6 C8 55 TFSI Mild Hybrid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozik0 Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Cześć jestem Mariusz, Mieszkam w województwie śląskim, miłośnik marki audi. Obecnie jeżdżę od 16 lat audi A6 C6 a od paru dni jestem również posiadaczem wymarzonego Q8. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR0DA Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Witam nazywam się Krzysiek. Od tygodnia jestem posiadaczem A4 B9. Po przesiadce z Volvo S60 musze się nauczyć obsługi nowego autka. Mam nadzieję że na forum znajdę potrzebne wsparcie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb9 Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Cześć, Nazywam się Adam. Wkrótce zacznę jeździć Audi Q8. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert35 Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Cześć wszystkim, Planuję zakup audi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browster00 Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Cześć! Michał jestem, obecnie jeżdżę motocyklem i przymierzam się do A6 C7 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejw190 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Cześć wszystkim! Mam na imię Dawid. Od 2020 roku jestem użytkownikiem Audi. Pierwsza to A4 B8 z początku produkcji 2.0TDi CAGA. Mega autko, byłem bardzo zadowolony, a w związku z powiększeniem rodziny, na początku 2023 roku przeskoczyłem do A6 C7 także z początku produkcji 2.0TDi CGLC. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej eksploatacji naszych pięknych 4 kółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardab89 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Cześć wszystkim Q3 2020 45tfsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek1976 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Witam, Mam na imię Marcin. Jestem użytkownikiem Audi A3 8v 2019r 1.5 TFSI 150KM DADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwojtaszek Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Witam, nazywam się Mateusz Obecnie jeżdżę Audi Q5 FY 2.0 tfsi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
testre01 Opublikowano 10 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido25 Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja czesc jestem zbyszek i jestem tu nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidA5SB3.0 Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Cześć Wszystkim! Bardzo mi miło przystąpić do tak zacnej grupy miłośników Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_000 Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Witam, Nazywam się Daniel. Jeżdżę Audi q7 2010 3.0 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi