matoooo Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Siemaneczko. Jestem Mateusz i kupiłem niedawno A3 8V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamimal Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Cześć. Jestem z okolic Wrocławia. Jeżdżę a6 c8 3.0tdi ddvb oraz a6 c7 3.0 tdi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi U Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Witam wszystkich. Od dwoch tygodni jezdze AUDI A6 C7 2017 2,0 Diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczis123 Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Siema, mam na imię Szymon. Obecnie poruszam się audi a4 b7. Pozdrawiam forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IwonaS Opublikowano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Dzień dobry, mam na imię Iwona i właśnie kupiłam używane Audi Q5 hybrydę. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdanski1962 Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako125 Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasi Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Witam posiadam audi Q5 8r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras27 Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Cześć, Jestem z Torunia. Aktualnie A6 C8 Avant. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilisko1986 Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Cześć. Jestem Kamil, od niedawna stałem się posiadaczem Audi a 8 d2 4.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasuss Opublikowano 17 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Cześć, jestem Kacper Jestem posiadaczem A6 C7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej85 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Witam. Jestem Andrzej i jestem posiadaczem Audi A4 B8 i niebawem Q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof WRZ Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam , mam na imię Krzysztof , od pół roku jestem posiadaczem A3 8V5 , mam niewielką wiedzę na temat tego modelu , myślę , ze dużo się tutaj dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu307 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Witajcie, nazywam się Krzychu mam audi q5 z 2009r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek123 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Witam, Jestem Arek, mam Audi A5 2.0 tdi Sportbag, liczę, że dowiem się tutaj ciekawych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SatWaldu789 Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Witam, w klubie AUDI. Jużniedługo kupuje samochód. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spartanin Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Witam, Mam na imię Spartanin i cieszę się, że mogę dołączyć do tej społeczności. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wienio2 Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Witam chłopaki, Jestem wiernym użytkownikiem audi, właśnie wjechała mi s6 C8 w TDI. Chętnie wymienię się doświadczeniami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszgruszczynski64 Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Witam nazywam się Tomasz i właśnie nabyłem z Danii Audi Q5 r 2015 Poszukuje instrukcji obsługi w języku polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja Cześć Serdecznie witam nowych kolegów z forum. Myślę że uda nam się powymieniać doświadczeniami, dotyczącymi naszej ulubionej marki AUDI. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang89 Opublikowano 21 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja (edytowane) Cześć, Nazywam sie Damian i niedawno nabyłem a5 8t Edytowane 14 Czerwca przez damiang89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarwar Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Cześć, Jarek, od niedawna użytkownik A4 B9 30TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszek Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepcia504 Opublikowano 22 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja Witam Posiadam A6 C8 3.0 TFSI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareek1980 Opublikowano 23 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja Witam wszystkich klubowiczów na tym zacnym forum. Od kilku dni jestem posiadaczem Audi model Q5 z 2017 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi