przemek3067 Opublikowano 24 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Witam Wszystkich ! Mam na imię Przemek , pochodzę z Województwa Dolnośląskiego , na chwilę obecną jeżdze Audi A4 B6 1.8T BFB , w planach jest zakup Q5 ze Stanów , jeśli będę znał odpowiedź na pytania na grupie na pewno udzielę się i pomogę i liczę na wzajemna pomoc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrofabiano Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Mam na imię Piotr i od kilku dni jestem posiadaczem Q5 II po lifcie. Poszukuję instrukcji do Q5 po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meretik Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam klubowiczów ! mam na imię Andrzej jestem tu młodym ale wiekiem bardzo zawansowany. Moje cacko to S3 2,0 8v z 2017roku.Przebieg na liczniku to 21543km.wiem że to mało ale to jest S-ka na specjalne okazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofA58T Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja witam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanat Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Cześć wszystkim! Nowy użytkownik A5 z silnikiem 3.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Cześć jestem Bartosz i właśnie kupiłem Audi a5 2.0 Tfsi 2017. Mam nadzieję że uzyskam pomoc i podzielę się moim doświadczeniem () Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwlu79 Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Witam. Od dawna używam kolejne modele Audi - Audi 80 B3, Audi 80 B4. Ostatnie ponad 10 lat model Audi A4 B5 z silnikiem AJM. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Koko Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Dzień dobry, kłaniam się nisko - posiadacz Q7 3.0 TDI 2012r - od 4 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikesz Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Witam Mam na imię Artur i od miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 b5 2000r 1.6 benzynka + LPG. Cieszę się, że mogę dołączyć do grona audimaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekM Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Cześć wszystkim. Jestem szczęśliwym posiadaczem od dziś a4 b9 polift. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszCK Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Witam, Audi A6 C6 Avant 2.0 Diesel od trzech lat. Południe polsk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit45 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Hej, Piotr. Użytkuję audi a6 c7 . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narses1470 Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Nowy użytkownik z 24 letnim A2 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaveSS123 Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Cześć. Sławek z tej strony. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a5 1.8 tfsi z 2016 roku. Czy jest szansa na instrukcję obsługi w PL oraz wszystkich funkcji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatWiZZard Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja wszystkim, od miesiąca posiadam Audi A3 8L 1.8T 150km AUM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan104 Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Witam,jestem Bogdan z dolnośląskiego,jeżdżę teraz Audi Q5 2018 r. 252 KM,sprowadzony z USA.Pozdrawiam wszystkich i będę wdzięczny za pomoc i wskazówki w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbarabbb Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_K Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Witam wszystkich miłośników AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deny5 Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochoclates Opublikowano 30 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja Witam, w poniedziałek przyjechała audi q7 z usa 2013 sline supercharged lakier:LZ7S 3.0t na kompresorze. jest troche rozwalona z przodu a chce ją sam złożyc dopiero zaczynam to mój pierwszy samochód który będę składać (audi mojego taty). Jestem tu przez chęć zdobycia porad i mam nadzieję że takie dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Habera Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Witam, Nazywam się Kacper, od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A5 Sportback z 2015r. w dieselku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof567 Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cześć jestem Krzysztof ,jeżdżę Audi A3 8P 1.9 tdi 105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audislawek Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja witam.jestem posiadaczem audi a8 long Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianowsky Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja Witam wszystkich fanatyków Audi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Skora Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Witam Na imię mam Tomek właśnie nabyłem Audi A7 C8 plug in Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi