xboy1 Opublikowano 1 Czerwca Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca Witam forumowiczow nazywam się Wojtek Cytuj
nonameq5 Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca Siema, kupiłem audi q5 8r i zaczynam modzenie Cytuj
aragz Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca Część, witam wszystkich forumowiczów. Poprzednio przez 8 lat byłem właścicielem audi Q7, aktualnie audi A7 C8. Cytuj
SebastianWolski Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca Siema od 2015 roku śmigałem A4 B5 2.8 AAH Quattro , teraz jest Audi S6 C5 ale rozglądam się powoli za A3 8V Pozdrawiam Cytuj
THOJNIAK Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca Witam wszystkich, Tomek Audi a6 C8 2020 Cytuj
majand24 Opublikowano 2 Czerwca Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca Dzień Dobry wszystkim. Jestem z Częstochowy i planuję dopiero zakip Audi najlepiej w kombi. Cytuj
twidalern Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Witam wszystkich fanów audi. Kto poleci audi q3 i dlaczego? Cytuj
kamil8372 Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Cześć, jestem Kamil, jeżdżę audi a5 sportback z 2012 roku, silnik 1.8 CJEB. Pozdrawiam Cytuj
xgarbus Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Witam wszystkich forumowiczów. Pozdrawiam. Cytuj
Lacwik Opublikowano 3 Czerwca Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca Hej, jestem Maciej, misiąc temu przesiadłem się pierwszy raz w auto przekraczające budżetem 5k, mianowicie Audi A5 2.0 TDI z 2015 roku i jestem zachwycony, teraz potrzebuję tylko wiedzieć coraz więcej. Pozdrawiam Cytuj
lokis123 Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca Witam Niedawno zakupiłem Q5 2018 252 km. Zaczynam rozpoznawać powoli temat kodowania, diagnostyki itp.. Molo mi Was będzie poznać. Cytuj
f74 Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca Witam wszystkich klubowiczów, jestem Andrzej, pochodzę z Kielc, posiadam AUDI A3 8V 35 TFSI i od niedawna AUDI SQ5 FY 3,0 TFSI. Chętnie skorzystam z Waszych doświadczeń. Pozdrawiam Cytuj
speedy Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Cześć, jestem z Katowic i jestem świeżym posiadaczem audi A4 B9.5 45TFSI z USA. W grupie raźniej więc dobrze wymieniać się doświadczeniami pozdrawiam Krzysztof Cytuj
ben123 Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Witam, mam na imię Krzysztof. Jeździłem już wieloma samochodami. Aktualnie jeżdżę Audi Sq8 e -tron w wersji Sport premium plus. Moc 507 Km 970 Nm. Samochód z USA . Jestem na Forum, bo widzę ciekawe posty i wiele sposobów na rozwiązanie problemów którymi dzielą się użytkownicy. Cytuj
droyd Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, nazywam się Robert ps. DROYD, od dziś jestem posiadaczem Audi A4 B9 2,0 122 km. rocznik 2019, poprzedni pojazd to Mondeo MK 5 2,0 150 km. rocznik 2018, mam nadzieję że podjąłem dobrą decyzje i wspólnie z wami będę się cieszył z posiadania AUDI. Witam wszystkich i pozdrawiam. Cytuj
Vitia Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca Cześć. Vitia były właściciel białego a3 2.0 TDI i aktualny właściciel czarnego a3 2.0 tfsi, oba automaty. Cytuj
Adam1988 Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca Czesc, nazywam się Adam i posiadam Audi a5 2.7 z 2009r. Cytuj
DeveloFof Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca - Czy ktoś ma doświadczenie z serwisem aut Audi w okolicy? - Jaka jest wasza ulubiona funkcja w samochodach tej marki? - Czy ktoś miał problem z konkretnym modelem i może podzielić się swoimi doświadczeniami w jego naprawie? Cytuj
xziomx Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca Witam witam o zdrówko pytam bo audi najlepsze jest! Cytuj
tomuss17 Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca witam jestem Tomek moje audi to 5 letnie sq5 Cytuj
yogivw Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca Hej, mam na imię Pawel mam trzy Audiki w mojej „stajni” ale na forum szukam info głównie o q5, mam nadzieję że znajdę to czego szukam:) witam wszystkich i pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi