tomir4 Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Witam wszystkich klubowiczów. Dziękuję za przyjęcie do grupy. Mój samochód to Audi Q5FY, 2.0 tfsi 252KM z 2018r. Mieszkam w Niepołomicach. Pozdrawiam. Tomasz Cytuj
er00lek Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października No cześć, pod skrzydła biorę nie dawny zakup mojej partnerki A3 8V 2017r. Lokalizacja : Szczecin Pozdro Cytuj
Japanek Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Cześć, nazywam się Artur, od wczoraj jestem posiadaczem audi a4 b9 Avant. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj
Pulp Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Witam, tu Adam, Q7 2021 u USAs Cytuj
wraga4 Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem Audi Q5 Cytuj
Krystian Abramowicz Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Pozdrawiam Cytuj
romek555 Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października Cześć Jestem z lubuskiego. Moje zasoby to A4 B6 ALT sedan, A4 B6 BFB Cabrio i Q7 4L BTR. Pozdrawiam Romek Cytuj
Przemko Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października Witam wszystkich serdecznie Cytuj
kamemate Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października Witam, jestem Mateusz i stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi Q5 2023 prestige (wersja US) Cytuj
gogo11 Opublikowano 8 Października Zgłoś Opublikowano 8 Października witam nazywam sie grzegorz jestem z de aktualnie jezdze q7 Cytuj
funiaczki Opublikowano 8 Października Zgłoś Opublikowano 8 Października Audi Q3 piękne auto, bogate wnętrze, cudowny design i niesamowita przygoda. Cytuj
klapec Opublikowano 8 Października Zgłoś Opublikowano 8 Października Cześć! Zaczynam przygodę z Audi - na dniach odbieram z salonu nowe (w zasadzie aktualne - nie to nadchodzące, "nowe nowe" :D) Q5. Pozdrawiam. Cytuj
domi89 Opublikowano 8 Października Zgłoś Opublikowano 8 Października Hej! Nazywam się Dominika, od stycznia ponownie mieszkam w PL (obrzeża Warszawy) po 10 latach przebywania w USA skąd też przywiozłam ze sobą swoje 2021 Q5 e (mienie przesiedleńcze zaoszczędziło mi trochę $ przez brak podatku i cła). Potrzebuję odpowiedzi na pytanie serwisowe więc mam nadzieję, że pomożecie! Cytuj
Nermer Opublikowano 8 Października Zgłoś Opublikowano 8 Października Witam. Jestem nowym posiadaczem Q5 Cytuj
gitaroszewc Opublikowano 8 Października Zgłoś Opublikowano 8 Października Cześć, w sprawie A6C8 Avant - Dolny Śląsk. Cytuj
nikoś Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października Hey Wszystkim ! Od 14 lat użytkowałem samochody z marka na 3 litery --- jedne tańsze drugie droższe--- i musiałem dojrzeć do kupna klasyki oraz zalet jakie posiada 2.0 TDI CR - CBAB - 4-cylindrowy, 16-zaworowy, doładowany silnik diesla o pojemności 1968 cm3 wyposażony w bezpośredni wtrysk paliwa typu common rail, dysponujący mocą 140 koni mechanicznych. Audi A3 sportback Cytuj
malyy107 Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października Witam, nazywam sie Rafał jestem z okolic Łodzi. Jezdze audi a3 8p 1.9 tdi 2007 r Cytuj
SebaEBA Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października Witam, nazywam się Sebastian i jeżdżę A4 b8 z sławnym 2.0T haha Cytuj
Endriaczi Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października Cześć mam na imię Andrzej od 1,5 roku posiadam Audi A3 8L 1.6 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj
Zenek94 Opublikowano 10 Października Zgłoś Opublikowano 10 Października Cześć jestem Mateusz, posiadacz audi A4 B6, A4 B8 i Q5. Cytuj
Olo77 Opublikowano 10 Października Zgłoś Opublikowano 10 Października Cześć. Mam na imię Norbert, mieszkam na Pomorzu i od miesiąca jeżdżę Q5 Cytuj
chiefartur Opublikowano 10 Października Zgłoś Opublikowano 10 Października Witam, Pozdrawiam z woj. pomorskiego. Jeżdżę jeszcze Seatem Alhambrą ale przymierzam się do zakupu Audi A4 B9 Allroad. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi