keisim Opublikowano 10 Października Zgłoś Opublikowano 10 Października (edytowane) Cześć Powożę używanym A6 Allroad C8 55TDI '19. Dla mnie to spełnienie motoryzacyjnych marzeń. Poprzednio były m.in. BMW X3 F25, VW Passat Alltrack B7, Ford Mondeo MK4, Jaguar XJ6 X300. Mieszkam na śląsku. Życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy! Edytowane 11 Października przez keisim Cytuj
Wie1955 Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października Witam dziękuję za przyjęcie Moje auto Audi Q5 2021 Cytuj
KonradA Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października Witam wszystkich, być może będę posiadaczem Audi Cytuj
Jaros66 Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października Witam wszystkich klubowiczów. Na imię mam Jarek. Mieszkam w UK i od września 2024 jestem właścicielem Audi A6C7 S-Line 2.0 Diesel z 2015r. Cytuj
timmy1983 Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października Tomasz od 3 miesięcy jeżdżę audi a6 c8 2021r. 40tdi Quatrro Cytuj
Tomek3004 Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października Witam, Nazywam się Tomek, od 6 miesięcy jeżdżę Q5 2,0 TFSI z 2014 r. Pozdrawiam Cytuj
Adi2024 Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Hej, Adi ze Stalowej. Po wielu poszukiwaniach auta rodzinnego i próbie nabycia Toyoty, Mazdy, Hyundai, KIA... a nawet MG HS... Zobaczyłem ją na żywo i stało się... Audi Q5 2.0 TDI 190KM 2018rok. Ciężko znaleźć dobre auto w kwocie 100 tys. jak się chce mieć 4x4, małe spalanie, żeby ta buda wyglądała i dobre nagłośnienie. Chodz przyznam kupiłem w pakiecie S-Line i żeby nie było elektronicznie sterowanych siedzeń tylko jakieś "wajchowanie" to trochę wstyd... Ale i tak lepsze wykonanie niż w Toyota Rav4 Pozdr. Cytuj
tobik994 Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Cześć. Moje imię to Tobiasz i chciałbym się pochwalić że stałem się posiadaczem audi a4 b8 3.0 tdi 240km ccwa 2011r. Cytuj
raider Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października Witam wszystkich jestem posiadaczem Audi A4 i Q5 pomieszkuję w okolicach Chrzanowa. Pozdrawiam klubowiczów i życzę szerokiej drogi. Cytuj
Kichu63 Opublikowano 14 Października Zgłoś Opublikowano 14 Października Witam, mam na imię Krzysztof i od roku posiadam Audi A3 8L z 2002r. 1.6 benzyna 75 kW 102 KM. A3 kupiłem synowi, bo osobiście mam Audi A4 Avant 1.9 TDI PD z 2000r. 85 kW 115 KM. Pozdrawiam z Wrocławia Cytuj
Ojciec Opublikowano 14 Października Zgłoś Opublikowano 14 Października Witam. Jestem Adam. W tym roku przymierzam się do zakupu nowego auta. Jednym z modeli które biorę pod uwagę jest nowe Audi Q5 Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj
bastek Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października hej seba audi a5 wielkopolska Cytuj
mattbck Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października Witam! Mateusz Podrkarpacie - Audi Q5 8R z Japonii. Pozdrawiam! Cytuj
awres Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października Witam jestem Filip posiadacz Audi A4 B8 2.0 Cytuj
dejay88 Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października Cześć wszystkim, Jestem szczęśliwym posiadaczem A3 8V 2.0 TFSI Quattro 190KM od tygodnia chodź kierowca audi od 15 lat więc chetnię też pomogę ile będę mógł Cytuj
smile21 Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października Witam wszystkich forumowiczów, Moje imię Kamil Jestem szczęśliwym posiadaczem A4B9 z Olsztyna Życzę wszystkim bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy! Cytuj
Dolot Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Cześć jestem Patryk. Jeżdżę Audi A3 8v 2.0 sprowadzony z USA. Woj. Śląskie Cytuj
Bart3k_c Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Czesc jestem Bartek. Jestem anonimowym audiholikiem. Tak na powaznie. Wczesniej jezdzilem A6C6 3.0 TDI z 2006r, Pozniej przezucilem sie na F31 320d. Teraz szukam jakiegos SUVa, a ze nie stac mnie na mercedesa bo jeszcze nie mialem tej marki w posiadaniu to chcialbym wrocic do Audi Q5 stad moja obecnosc na Forum bo mam kilka pytan przed zakupem takiego egzemplarza. Pozdro wariaty Cytuj
Tomaszsiw Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam, Nazywam się Tomek, od tygodnia jeżdżę A4 B9 Allroad. Pozdrawiam Cytuj
Konradpraga Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Witam, jestem Konrad i dziś zakupiłem Audi Q5 z 2015r. Pozdrawiam Cytuj
tom67 Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Hej z tej strony Tomek, Audi A6 c8 2,0 tdi Avant miło być wśród Was. Pozdrawiam Cytuj
Daniel Nowakowski Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Witam, nazywam się Daniel Jeżdżę audi A5 f5 Cieszę się że dołączyłem do grupowiczów Pozdrawiam Cytuj
pepe148 Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października Witam.Jestem od miesiąca posiadaczem A4 2.0TDI 190KM Quattro z 2016 . Cytuj
robson 19720216 Opublikowano 17 Października Zgłoś Opublikowano 17 Października witam serdecznie mam na imię Rober jestem w posiadaniu Audi A 6 C 6 2.7 TDI Proszę o instrukcję obsługi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi