audi_centrum_2024 Opublikowano 18 Października Zgłoś Opublikowano 18 Października Część, jestem nowy na forum i witam wszystkich i korzystając z okazji dzięki za dołączanie Cytuj
Cyjanub Opublikowano 18 Października Zgłoś Opublikowano 18 Października Witam, Mam na imię Kacper i jestem z województwa mazowieckiego, poszukuje informacji na temat Audi a3 jak i a4. Pragnę zakupić nowy samochód Cytuj
kacze1234 Opublikowano 18 Października Zgłoś Opublikowano 18 Października Witam serdecznie Nazywam sie Kamil posiadam B7 1.8 T pozdrawiam wszystkich. Cytuj
gaffowy Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października Cześć Mam na imię Maciej i jestem na etapie poszukiwania Audi A5 :) Pozdrawiam :) Cytuj
KDARIUSZ Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października Dariusz jeżdżę AUDI Q 5 2018 2.0 tfsi 252 KM Zachodniopomorskie Cytuj
mts Opublikowano 20 Października Zgłoś Opublikowano 20 Października Mateusz, jeżdżę audi a6 c8 40tdi 2020 Mazowieckie Cytuj
kojot1982 Opublikowano 20 Października Zgłoś Opublikowano 20 Października Czesc, jeżdzę Q5 II z 2017 roku 20 bemzyna Cytuj
bikoz55 Opublikowano 20 Października Zgłoś Opublikowano 20 Października Hej, jestem Grzegorz Jeżdżę S8 D4 Witam wszystkich Cytuj
CiejoC8 Opublikowano 20 Października Zgłoś Opublikowano 20 Października Witam, Maciek z W-wy, C8, 3.0 TFSi. Pozdrawiam całe forum Cytuj
gorgi1 Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października Witam nazywam się Adrian,jeżdżę audi a4 b7 2,0 tfsi Cytuj
ossdaniel Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października Witam wszystkich użytkowników :-) Cytuj
kerim59 Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października witam fanów audi właśnie kupiłem q3 z 2023r i zaczynam jazdę Cytuj
nerou Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października Witam użytkowników forum. Mam na imię Andrzej. Jestem posiadaczem audi q3 sportback 45 tfsi 2.0 Cytuj
Józef M. Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Cześć tu Józek. od niedawna posiadacz A3 sportback. Pozdrawiam forumowiczów! Cytuj
scare03 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Witam, Jestem Dawid, Od roku korzystam z Audi A3 8v 2015 rok wcześniej 4 lata A3 8p z 2010 roku. Pozdrawiam z Małopolski:) Cytuj
esh27 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Cześć, Jestem Artur, od 3 lat posiadam Audi A5 z 2012 roku pozdrawiam Cytuj
adrianiwan1 Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października Cześć wszystkim, ostatnio stałem się posiadaczem audi A4. Cytuj
czarek czarecki Opublikowano 22 Października Zgłoś Opublikowano 22 Października witam wszystkich serdecznie i pozdrawam z islandii od 10 lat jezdze audianami a tak to swiete miasto czestochowa Cytuj
szczepek2003 Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października Witam wszystkich. Jeżdżę Q5 2.0tfsi 252 km Cytuj
an.wiecek Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października Witam obecnie A6C7 3.0tdi 2014, za tydzień Q5 pozdrawiam wszystkich użytkowników AUDI Antoni Cytuj
polydome Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października Hej, jeżdżę Audi A3. Pozdrawiam wszystkich Cytuj
Krzysztof67 Opublikowano 23 Października Zgłoś Opublikowano 23 Października Cześć jestem Krzysztof, jeżdże od niedawna audi q3 2016r, on 150km Cytuj
Grzechotnikk Opublikowano 24 Października Zgłoś Opublikowano 24 Października Cześć wszystkim, mam na imię Grzegorz. Obecnie posiadam Małysza w 1.9tdi. W planach spełnienie marzenia i zakup a3 8v w sedanie. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi