Piotrek82 Opublikowano 24 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam jestem Piotrek jeżdżę Audi q5 z 2017 r 2.0 TFSI 252 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyniok Opublikowano 24 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października Witam,mam na imię Robert,posiadam A4 z 2023 roku w benzynie,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czater Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Witam Nazywam się Piotrek, od 16 lat jeździłem A3 8L 1.9 TDI ASZ 130 zrobiona na 169 KM. Tydzień temu kupiłem w USA A3 8V 2.0 TFSI 184 KM. Dziękuje za przyjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domel77VV Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Witam wszystkich, mam na imię Adam, jestem z Olecka, jeżdżę A6 C7 2.0 diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathian Opublikowano Sobota o 07:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:10 Witam. Niedawno sprowadziłem z Ameryki prywatnie Audi a7 c8 55 tfsi. Chętnie podzielę się opiniami na temat tego samochodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marprzen Opublikowano Sobota o 10:00 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:00 Cześć. Jestem Marek i mam Audi q5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligustika Opublikowano Niedziela o 08:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 08:59 Witam wszystkich . Jeżdżę Audi Q3 jestem Mario. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clean_cristal Opublikowano Niedziela o 16:05 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:05 Witam. Nazywam się Adam. Jeżdżę Audi A6 C4 2.8 V6 AAH Polska Zachodniopomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franken Opublikowano Poniedziałek o 17:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:59 Hejo, jezdze a6 c6, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papricson Opublikowano Poniedziałek o 21:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:27 Cześć, mam ma imię Piotrek. Od pary dni jeździe A6 c8 Allroad 40tdi. Krakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczakx Opublikowano Wtorek o 12:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:56 Witam, właśnie zamówiłem nowe A3 Limousine 3.5 TFSI w automacie. Moje pierwsze Audi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrek1282 Opublikowano Wtorek o 18:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 18:59 Cześć, Jestem Jędrek. Z A4 przesiadam się na Q5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL ZYGA Opublikowano Wtorek o 21:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:33 Witam. Jeżdżę AUDI Q3 230 KM . Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_1974 Opublikowano Środa o 08:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 08:21 Witam. Mario jeżdżę Audi A4 B9.Mazowieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitawaw_53 Opublikowano Środa o 16:37 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 16:37 Witam. Nazywam się Piotr i posiadam Audi A3 8V 1,6 TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmek Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Witam forumowiczów, jeżdzę Audi Q8 50TFSI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albertszary Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi