Brk12 Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Witam wszystkich fanów audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcsx Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada siemano. A6C6. Aga 3City Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frenol Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Gdy mam włączony kierunkowskaz i nacisnę pedał hamulca zaczyna migać jakby była gdzieś spalona zarówka. Czy ktoś wie gdzie szukać problemu?Żarówki mam wszystkie sprawne Mam na Imię Radał i jeżdżę a4 w cabrio z2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saryszard Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Witam Was i chcę powiedzieć że jestem nowym użytkownikiem samochodu audi q 5 suv jak i też nowy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egon Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Witam ! Jestem Egon z Niemiec posiadacz Audi Q3 2.0 Diesel z 2012r . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek2020 Opublikowano 3 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Cześć . Od miesiąca Jestem posiadaczem Audi Q5 rok 2020 2.0 TFsi i jestem zainteresowany wymiana doświadczeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldasPn Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Witam wszystkich, od tygodnia jestem posiadaczem prawa jazdy i przy okazji Audi a3 Edytowane 4 Listopada przez OldasPn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawi3211 Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Witam nazywam się Dawid. Od kilku tygodni jestem posiadaczem audi a3 8y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyMatt Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Siemano nazywam się Mateusz od 5 lat jeżdżę audi a4 b8 s line 2.0 tdi 125.kw. pozdrawiam wszystkich fanatyków audi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol903909 Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Siema A6 C6 3.0 TDI BMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomA5 Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Witam, A5 8T Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszmasz Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Witam wszystkich. Nazywam się Tomasz. Jestem użytkownikiem Audi Q5 rok 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikolaZ Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Cześć, posiadaczka Audi A3 8P 1,6 2004 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prometeusz Opublikowano 6 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Cześć, Z tej strony Mateusz, od paru dni A6 C8 40 TDI mHEV Quattro, Wawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flexoprint Opublikowano 6 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Witam. Nazywam się Siarhei. Jestem użytkownikiem Audi A3 8Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xerxex Opublikowano 6 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Witam audi a5 2.0 TFSI 211 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_Dori Opublikowano 6 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Dzień dobry, Tutaj Greg A4 B9 Allroad 2.0 TDI - biała strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewQ5 Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Witam. Warmińsko mazurskie. Audi Q5 fy i audi tt cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snakuu Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q5fy2019 Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Witam , Q5FY 2019 190km DIESEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasmo Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Witajcie Nazywam się Rafał Nabyłem właśnie Audi a4 B5 96r Muszę ją ogarnąć mam nadzieję że na forum uzyskam wszystkie potrzebne informacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GóralRzyki Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Jarosław jeżdżę audi q5. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekOstrog Opublikowano 7 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Cześć, chciałem się przywitać i pozdrowić sympatyków marki AUDI . Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekgier Opublikowano Piątek o 12:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:19 Witam wszystkich w Audi Team Jezdze Audi ( teraz od roku to A6 C8 45tfsi) juz dobrych kilka lat ale dopiero teraz do Was zawitalem. Dobrej jazdy i przyjemnosci zycze! chcialem podpytac przy okazji o polecane opony zimowe 255/55/R18, jakies dobre rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczyl111 Opublikowano Sobota o 07:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:59 Cześć, nazywam się Krzysztof i od kilku dni wożę się Q5 z 2.0 tdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi