PrzemekLodz Opublikowano Poniedziałek o 16:35 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 16:35 Witam serdecznie ! Jestem Przemek i zakupilem Audi Q5 2014 2.0 TFSI z USA Cytuj
Kodiaudi Opublikowano wczoraj o 00:18 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 00:18 W dniu 9.04.2009 o 10:17, Klub Audi PL napisał(a): Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości forum Klub Audi PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Witam wszystkich. Mam na imię Sławek. Jestem nowy na forum. Użytkuję Audi Q8 z 2021 roku z Kanady. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj
B4rszczu Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Witam wszystkich mam na imię Bartosz, jestem szczęśliwym posiadaczem audi a3 8v quattro 2.0 TDI Cytuj
saint_lfc Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Witam serdecznie, mam na imie Piotr i jestem nowym uzytkownikiem Audi A5 2019 2.0 TFSI 248 KM z rynku Amerykanskiego (w wersji premium plus) Edytowane 13 godzin temu przez saint_lfc Cytuj
mateusz2274659219238479 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Prośba o pomoc Witam serdecznie wszystkich forumowiczów w moim pierwszym poście :) Zwracam się do was z uprzejmą prośbą o pomoc w rozwiązaniu ankiety potrzebnej mi do napisania mojej pracy dyplomowej. Linki do ankiety: https://bit.ly/kwestionariusz2025 Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam, Mateusz Cytuj
Kreu Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Witam, Nazywam się Mateusz i pochodzę z Wielkopolski oraz jeżdzę audi a5 coupe. Podrawiam całą społeczność i administrację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi