1slawekw Opublikowano Sobota o 13:39 Zgłoś Opublikowano Sobota o 13:39 Witam mam na imię Sławek Obecnie jeżdżę A6C6 ale zamierzam zmienić na Q5 Cytuj
AniaPrzemek2010 Opublikowano Niedziela o 20:26 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 20:26 Witam z tej strony Przemek. Od dwóch tygodni posiadacz pierwszego audi Q3 2.0 Cytuj
ROOS-19 Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Cześć wszystkim, jestem Rafał. Jeżdżę Audi Q3. Cytuj
JARKUN Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu Witam wszystkich. Mam na imię Jarek. Od 7 lat jeżdżę A6C7 z 2015 r. Wcześniej, począwszy od 2004 r. było A4, a potem kolejno A6C5 i A6C6. Cytuj
strup3 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Witojcie! Jestem świeży na forum, z hobby i z wykształcenia jestem elektronikiem, zawodowo serwisuje pompy ciepła i montuje systemy zabezpieczeń kamery i alarmy w budynkach na terenie świętokrzyskiego, żona kupiła sobie 8R Competition z USA i mnie wrzuciła w temat konwersji USA/EU a żeby było trudniej to nie było przedniej jednej lampy i zderzaka więc miałem trochę zabawy z VCDS, ODIS, Programowaniem mat zajetosci fotela, modułu komfortu, lampy tylnych etc całkiem nieźle mi poszło, będę odwiedzał forum rekreacyjnie Cytuj
motofan97 Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Witam, Nazywam się Wojtek. Jeżdżę A5 2010r. Pozdrawiam, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi