Nefral Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września Cześć jestem Paweł, właśnie nabyłem A6 C6 z 2005r Cytuj
lmpl Opublikowano 30 Września Zgłoś Opublikowano 30 Września Witam. Nazywam się Robert jestem z Warszaway, jeżdzę A4/b9 wieloletni użytkownik aut Audi. Pozdrawiam Cytuj
void Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam. Nazywam się Marcin jestem z Warszawa, jeżdżę A4/b9 wieloletni użytkownik aut Audi. Cytuj
Mikado Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witajcie. Właśnie dołączyłem do klubu. Przez ostatnie 15 lat jeździłem A6 C6 3.0 TDI , teraz zmiana na nowsze . Ja Audi Q5 2.0 TFSI , a córka A4 B9 też z tym samym silnikiem. Oczywiście potrzebuję jeszcze dużo informacji i porad dotyczących tych samochodów. Jesteśmy ich właścicielami dopiero od kilku dni. Cytuj
kuba201 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam, nazywam sie Kuba Obecnie jeżdże audi a6c6 4.2 2005r. Cytuj
mars151 Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam mam na imię Andrzej ! Moje 3 to 8L 1,6 i 8V 1,2 od kilku dni ! Cytuj
piotr.sadowski Opublikowano 3 Października Zgłoś Opublikowano 3 Października Witam, jestem Piotr, jeżdże Q5 40TDI Cytuj
MasterAngelo Opublikowano 3 Października Zgłoś Opublikowano 3 Października Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 C7 3.0tdi. Buduję jachty i mam roczna Coreczke :) niedługo będzie ślub:) Cytuj
spierdevua Opublikowano 5 Października Zgłoś Opublikowano 5 Października Hejo, właśnie dołączyłam do Waszej społeczności, jeżdżę Audi od niedawna, ale nie wyobrażam sobie zmienić je na inne auto Cytuj
Majki84 Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Cześć wszystkim. Zakupiłem audi a4 b9 sedan 2.0 tfsi 252 KM quattro z USA. Kończę go dostosowywać do europejskich norm i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł się cieszyć bezawaryjną jazdą. Początek trochę pod górkę, ale mam nadzieję, że to złe dobrego początki. Mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych i pomocnych wiadomości. Cytuj
Prowadzewkasku Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Cześć. Doszkalam się w temacie A4 B9 przed zakupem Cytuj
mkca Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Witam. Nabyłem roczne autko A6 C8 Avant Plag In Hybrydę Uczę się obsługi i ustawień. Szukałem cichego autka. Pierwsze wrażenia autko nie do kończ ciche - słychać lekko opony ale i tak cichsze od poprzedniego Toyotki Avensis T27. Pozdrawiam Klubowiczów - mkca Cytuj
Piranhaa Opublikowano 6 Października Zgłoś Opublikowano 6 Października Witam wszystkich z Przemyśla od tygodnia posiadam A4 B8 2,0TFSI (20140 Cytuj
strzelec23 Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października Cześć jestem Ryszard w najbliższym czasie planuje zakup audi a3 8y Cytuj
Bartek108 Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października Cześć wszystkim! Nazywam się Bartek, niedawno nabyłem Audi Q5 40 TDI S line z 2020 roku w pięknym kolorze navarra blue. Full opcja z jasną skórą. Jutro odbieram od detailera- podeślę kilka fotek do Waszej kolekcji pozdrawiam serdecznie Cytuj
Michu2482 Opublikowano 9 Października Zgłoś Opublikowano 9 Października Cześć mam na imie Michał , miośnik marki niezmiennie od 2003 Pierwsza Audiczka Audi 80 B3 1,8 benzynka , no a w chwili obecnej Audi Q5 2,0 TDI CNHA 2015. Cytuj
Risors Opublikowano 11 Października Zgłoś Opublikowano 11 Października Cześć, mam na imię Patryk, właśnie kupiłem swoje pierwsze Audi. Audi Q5 z 2018 roku. Pozdrawiam Cytuj
Jeronim Opublikowano 11 Października Zgłoś Opublikowano 11 Października Witam wszystkich Klubowiczów spod A6c5 2.4AGA, r-k 2003 Dłubania co niemiara, ostatnio spawanie wydechu bo grzmiało niemiłosiernie... Teraz walczę z zimnem, a ciepło nie przenika do środka, odpowietrzony, motorek do 90st klapy jakby działają, chociaż podejrzewam koronkowy ten piędzy górnym a dolnym bo nie porusza dźwignią, może to jest sedno, problemu, nie mam serwisówki, liczę że jaka Dobra Dusza wesprze pedeefem, pozdrawiam Jero Cytuj
Adikovi Opublikowano 11 Października Zgłoś Opublikowano 11 Października Hej! Witam wszystkich. Jestem świeżym właścicielem sprowadzonego z USA Audi Q5 z 2018 roku Cytuj
wojtke Opublikowano 12 Października Zgłoś Opublikowano 12 Października Cześć, mam na imię Wojtek, jestem w trakcie zakupu Audi A3 8V 2.0 TFSI quattro. Cytuj
qbaq4 Opublikowano 13 Października Zgłoś Opublikowano 13 Października (edytowane) Witam Wszystkich Kuba z Radomia. Audi jeżdżę już parę lat, a od niedawna A4 b9 2.0 tfsi quattro 2020r. z USA. Pozdrawiam Edytowane 13 Października przez qbaq4 Cytuj
Bogdan fudzi Opublikowano 14 Października Zgłoś Opublikowano 14 Października Część mam na imię Bogdan i jestem od niedawna właścicielem audi a5 Cytuj
Skin Opublikowano 14 Października Zgłoś Opublikowano 14 Października Cześć, mam na imię Krzysztof od 3 miesięcy jestem „ szczęśliwym posiadaczem” Q5 2.0 z Kanady. Jak na razie bardzo dobrze się jeździ, przesiadka z Exeo TDI. Cytuj
venividi Opublikowano 16 Października Zgłoś Opublikowano 16 Października Witam wszystkich, mam na imię Tomek. Mój samochód to Audi Q5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi