anonime Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witammiałem b2mam b4mam b6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysa Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam, Piotrek SosnowiecAudi A3 2005r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.tymek Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam,wszystkich.Jestem z okolic Warszawy ,jeżdżę A6 C5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@K Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam wszystkich fanów Audi.Gorąca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej__an Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej__an Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam wszystkich użytkowników Audi, pozdrawiam do zobaczenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didekja Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam mam audi a4 b6 i jem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacula75 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Witam .Zakupiłem Audi A4 B6 i chcę dołączyć do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbi_k Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam wszystkich użytkowników i miłośników audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteck Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Cześć wszystkim - jestem tu nowym forumowiczem. Przyznam szczerze - jestem posiadaczem samochodu konkurencyjnej niemieckiej marki ale zarejestrowałem się na Waszym forum aby móc pomagać ojcu - posiadaczowi Audi w rozwiązywaniu potencjalnych problemów z tym autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pająk Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam wszystkich miłośników i użytkowników AUDI . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian871 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 witam, mam audi a4 b6 avant 2,5 tdi 150 km, beznadziejne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafi44 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam, jestem Krzysiek, mieszkam w Ostrołęce(Mazowieckie)Właśnie zakupiłem A6 C5 i muszę się trochę dowiedzieć o tym aucie, mam nadzieję że tutaj znajdę wszystkie odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kareem33 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Czesc.Karol, okolice Poznania.Od kilku dni szczesliwy posiadacz Audi A6 C6, 3.0 TDI quattro. Jeszcze w pelni nie moge sie delektowac, bo czekam na dopelnienie procedur rejestracyjnych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tigerek73 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam. Od soboty jestem właścicielem Audi A4 2003r. 2.0 Benzyna. Jestem Irek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkun77 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam:) Lech z Tarnowskich Gór:) Audi A3 1.8 Automat:)Hej , Tomek z Jeleniej Góry , Audi A4 B6 2002 1.9 TDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chyzy Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam serdecznie,Bartek z Lublina. Aktualnie mam dwa samochody, jeden to Fiat Bravo 1996r który posiadam od 2 lat, natomiast również od około tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A3, 1.9 TDI, 101 KM. Od zawsze lubiłem Audi i w końcu jestem w posiadaniu jednego modelu. Mam nadzieje, że dzięki temu forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy o tych autach PozdrawiamChyzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackFlak Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam!Jestem Robert. Od dnia dzisiejszego jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 z 2006. Silnik 2.0 w dieslu 140 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo_p Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam.Na imie mam Krzysztof.Jezdze Audi A4 B6 130KM od dwoch miesiecy.Pozdrawiam wszystkich szczesliwych posiadaczy marki AUDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fooksiarz Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam. Planuję właśnie zakup audi A6 i mam nadzieję że na tym forum dowiem się więcej na temat tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert100 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jestem świeżo upieczonym właścicielem Audi a4 1,9 tdi z 2005 roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.koźbial Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam szukam instrukcji obslugi audi a4 b7 1,8T po polsku może ma ktos w formacie pdf?Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan79 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam serdecznie posiadam A3 1,9 tdi 2008r z szarpiącym dsg i szukam pomysłu na naprawę pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psawik Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 witam wszystkich serdecznie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi