1kwant Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Cześć. Mam na imię Jurek audikiem śmigam rok, jestem z Zielonej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylcarz Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam! Właśnie kilka dni temu kupiłem od dawna planowane audi A3, dlatego postanowiłem dołączyć do forum i dowiedzieć się nieco więcej o tym autku. Ale jak na razie wrażenie robi na mnie jak najlepsze. Z każda chwilą mnie zaskakuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyg Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzien dobryMam na imie Zygfryd i od kilku dni jezdze AUDI A4 TDI 1.9 rocznik 2001. Pochodze z Olesna.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy10 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam!Mam na imię Andrzej jeżdżę audi a4 1.8t 2002 rok.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekciabatta Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy audiMam na imię Marek jestem z pomorskiego posiadam Audi A6 C5 2.5 TDI QUATTRO 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperski1203 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 powitałŁukasz, obecnie poza granicami kraju, a6 1,8t, duzo prpblemow:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEŁX Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam wszystkich,Posiadam Audi A4 2.0 TDI Quattro.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg-or Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 WitamMam na imię Grzegorz, i jestem Fanem Audi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! WITAM JESTEM MARCEL:-) POSIADAM OD ROKU AUDI A4 2001ROK 1.8T 180 KM POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommirock Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam Tomek Gliwice Audi A4 B5 Avant 4 lata , Audi A4 B6 Avant od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp3ngi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam serdecznie "Mietek"Jeżdżę "Audi" już od wielu latObecnie jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 b7Myślę, że na forum będę mógł rozwiązać nurtujące mnie zagadnienia związane z eksploatacją mego autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson21 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich nazywam się Tomek posiadam a4 2,0 alt jestem z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjmm Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam, aktualnie przesiadłem się z A6 C5 avant na A6 C6 Allroad. Życzę wszystkim bezawaryjnej pełnej satysfakcji jazdy. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre116 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam Serdecznie Nazywam się Andrzej Jestem ze Szczecina od 2 tyg. jestem posiadaczem Audi A4 B7 2.0 170Ps Pozdrawiam Wszystkich uzytkowników Przedstaw się nam! Napisz kilka słów o sobie, czym jeździsz, skąd jesteś itp. Po napisaniu posta powitalnego, otrzymasz dostęp do całej zawartości Forum AudiTIMES.PL... Po otrzymaniu dostępu do forum, pochwal się koniecznie czym jeździsz! Możesz to zrobić w tym dziale: Pochwal się swoim Audi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca791 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 witam mam na imie Arek jestem szczesliwym posiadaczem Audi a4 b6 silnik to jednostka 3.0 30v 220 ps ASNobecnie staram sie doprowadzic do ladu instalacje bo cos sie dzieje a usterki sie pojawiaja i znikaja ..pozdrawiam forumowiczow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harymd Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam. Mam na imię Mirek.Tydzień temu kupiłem Audi A4 B6.Mam nadzieję że znajdę tutaj pomoc i porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Sax Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam,Mam na imię Marek. Posiadam Audi A4 B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiesto_23 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam z tej strony nowy użytkownik A4 B6 TDI 130km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik89 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam!Jestem Adrian jestem posiadaczem Audi A6 C6. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melios Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam. Jestem Piotr i mam przyjemność być użytkownikiem AUDI A4 B6 1,9 tdi od .... 3 dni. Mam nadzieję na długi i bezproblemowy związek z panią A :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4 b6 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 witam jestem wojtek szczesliwiec a4 b6 1.9 tdi 130. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_demolek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam nazywam Marekod 2 dni jezdze audi A4B5 Avant w dieselkupozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz B. Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam i pozdrawiamJestem nowym posiadaczem Audi A4 B7Potrzebuję instrukcji w języku polskim.Janusz B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioof Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam jestem posiadaczem Audi A6 od dwóch dni. Rocznik 2007 pojemność 2,7 Diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bramhal Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 witam jestem posiadaczem audi a4 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi