wrobello Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 Witam, Jeżdżę audi a6 z 2002r. 1.9tdi 130KM. W trasie nagle straciłem całą moc i autko ledwo co się rozpędza zarówno na niskich jak i wysokich obrotach a pod górkę nawet przy 2000 obr/min nawet zwalnia. Audi niby normalnie chodzi żadnych dziwnych dźwięków i moje pytanie czy ktokolwiek także miał taki problem? Oraz proszę o ewentualne propozycje co mogło się zepsuć żebym wiedział czego się spodziewać ewentualnie gdzie szukać usterki. Z góry dziękuję i pozdrawiam
Madas Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 wpadł w tryb awaryjny, po ponownym uruchomieniu wróci do normy 1
wrobello Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 faktycznie wróciło wszystko do normy. dzięki za pomoc nie wiedziałem że może wpaść w tryb awaryjny od tak
Alko-maty Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2016 Na szelki wypadek sprawdź turbinę i zawór EGR czy przypadkiem nie trzeba go wyczyścić. Kiedy ostatnio turbo przeszło poważniejszy serwis? Tryb awaryjny nie bierze się znikąd, warto generalnie to sprawdzić aby potem nie było niespodzianki. 1
lisek12000 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 siema mam problem po za paleniu auta nie wchodzi na obroty tylko po chwili i jak zaczynam ruszac to też sie jakoś dławi jak by chciał zganac i w tedy musze mu póścić gaz i w tedy jedzie jaka moze być przyczyna tego
Rekomendowane odpowiedzi