mirko65 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Audi a3 8p 2003 Edytowane 25 Maja 2017 przez mirko65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Zdjęcie Ci się nie załadowało. Podejrzewam, że zapaliła Ci się żółta kontrolka oleju, która informuje Cię o tym, że powinieneś dolać oleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko65 Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Dnia 25.05.2017 o 19:27, michał JAGODA# napisał: Zdjęcie Ci się nie załadowało. Podejrzewam, że zapaliła Ci się żółta kontrolka oleju, która informuje Cię o tym, że powinieneś dolać oleju Nie nie chodzilo mi o to ze kupilem audi a3 1.6 benz i nie wiem jak to jest w audikach z ta kontrolka bo np w oplu lub vw. Po przekreceniu zaplonu kontrolka zaswiecila sie i gasla a w audi nic takiego mi nie pokazuje i nie wiem czy tak ma byc czy dopiero jak jest maly poziom to sie zaswieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Kontrolka zapala się tylko i wyłącznie wtedy, gdy trzeba dolać oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi