Coolturek Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2017 Cześć. Chciałbym kupić a6 c5 z 2004 roku z silnikiem benzynowym 2.0. Miałem taki w a4 zagazowany i było ok. Gaz jest zamontowany 3 letni, więc nie przeszkadza mi to, znam tą instalację. Natomiast przeraża mnie trochę przebieg, bo jest 360 tysięcy. Jest realny i fajnie, ale nie chciałbym za rok np. robić remontu silnika. Czy mam się czego obawiać ? Jak to w nich jest z wytrzymałością ? Czy brać bo i tak nigdy nie wiadomo jaki tak na prawdę jest przebieg... Dzięki za podpowiedzi !!!
Alko-maty Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Wszystko zależy jak stary jest lpg, jeżeli tak jak piszesz ma 3 lata i jest dobrany na odpowiednich podzespołach, to raczej bym sie nie obawiał bo jeszcze trochę na nim pojeździsz. wersja 2.0 miała swoje bolączki, natomiast w praktyce należy do trwałych i raczej niezawodnych jednostek. Masz może link do ogłoszenia auta które chcesz kupić?
Coolturek Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dzięki za odpowiedź ale auta już dawno nie ma ;-)
Rekomendowane odpowiedzi