grzes1d Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam Jak w temacie - auto kupiłem z Niemiec - całość jest w języku niemieckim - czy ktoś wie jak można zmienić język na polski (lub chociaż angielski)?
Przemas86 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Oczywiscie jest taka mozliwosc zmiany jezyka na Polski jesli nadal jestes zainteresowany to moge wrzucic fotki jak to zrobic Edytowane 10 Grudnia 2017 przez Przemas86 1
adrex7 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 Witajcie Postanowiłem odświeżyć temat gdyż mam identyczne pytanie więc nie widziałem sensu zakładania nowego wątku Posiadam A3 z USA i MMI nie posiada języka Polskiego. Jest kilka do wyboru ale Polskiego brak. czy jest możliwość dograć/zmienić na polski poprzez program Delphi albo VCDS? Pytanie 2 Programem Delphi udało mi się zmienić język w FIS na Polski ale po rozłączeniu i wyłączeniu zapłonu znów wraca język Angielski(USA) W jaki sposób zmienić język w FIS przez VCDSa ?? a może jest sposób żeby zmienić język FIS z poziomu auta?? Będę wdzięczny za każdą wskazówkę, pomoc:) Pozdrawiam Jacek:)
Igorch Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2018 Z poziomu VCDS w liczniku miałem wybrany jezyk niemiecki a komunikaty były po polsku wiec pewnie dlatego jest tak i u Ciebie, zalezy co ma wgrane mmi, kwestia teraz tego jakie posiadasz MMI? STD czy High, jakiś spec od nawigacji powinien sobie poradzić, z High chyba bedzie łatwiej, mozesz sprawdzic w kodawaniach MMI w VCDS kontroler 5F tam sa od wyboru regiony i próbować zmienić na europe moze to coś pomoże? 1
Soniaroker Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2019 Ratunku pomóżcie zmienić niemieckie menu na polskie lub chociaż angielskie w Q5 Szkoda mieć tule guziczków i ich nie używać
Rekomendowane odpowiedzi