lewsonik Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Witam Problem omówiony na tym krótkim filmiku: Będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Edytowane 19 Listopada 2017 przez lewsonik
michał YaGODA Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 Na Twoim miejscu sprawdziłbym alternator - miałem podobne objawy w A3, tylko u mnie dodatkowo później jeszcze migał licznik. Najlepiej będzie jak podlączysz samochód pod kompa
lewsonik Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 Gdy występują te objawy brak komunikacji z kompem. Robilem ostatnio wymiane poduszek pod silnikiem i poprosilem przy okazji aby zdjagnozowali tę usterkę. Ponoć komputer nie wykazuje błędów. Wyciagneli licznik i stwietdzili że ktoś kiedyś coś tam lutował i zalecili wymianę licznika. Nie wiem czy to słuszna droga.... Tylko dlaczego odcina instalację LPG? A dodam, że mialem zatkany odplyw wody z podszybia i dostawala sie jakoś do kabiny z przodu od pasażera. Mechanik jak przetkał odplyw od strony przedniego nadkola to ponoć mnóstwo wody wylało się.....
Rekomendowane odpowiedzi