Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z moim audi a4 b6 1.9 tdi 130 awx.Sprawa wyglada nastepujaco.Od niedawna zaczely sie problemy z porannym odpaleniem auta kiedy zostawialem je po jezdzie na cala noc i rano chcialem odpalic auto ciezko palilo.Wiec wymienilem swiece zarowe komplet nic nie pomoglo.pozniej zaczely wystepowac objawy jak by paliwo nie dochodzilo do silnika.Rozebralem zbiornik paliwa sprawdzilem pompke w baku wyczyscilem wszytko i odpinajac przewod przy filtrze paliwa leciala ropa.Niestety czyszczenie nic nie pomoglo.Nastepna rzecza ktora sprawdzilem byla vaku pompa znaczy sie nie mierzylem vakumetrem ale byl wyciek ropy.Kupildm nowa uszczelke metalowa oraz 2 gumowe wszystko zlozylem auto odpalilo od strzala uradowany ze wkoncu trafilem w 10 zrobilem jazde testowa i wtedy zaczal sie jesCze wiekszy problem.Kiedy przyspieszalem auto miaalo czasem szarpniecie moc i wszsytko bylo.Nastepnego dnia kiedy chcialem szybko ruszyc z swiatel auto zgaslo.Odpalielm je pononownie przy 2 tys obrow auto gasnie jak bym je zaduszal.auto wkoncu stanelo na amen i nie da sie odpalic.rozrusznik kreci jak szalony a tu ani oznak zycia.Prosze o propozycje co sprawdzic albo w ostatecznosci wymienc.moze czujnik temperatury albo cos.Niestety co przychodzi mi do glowy to niestety pompa vacum.Nie mam problemow z hamulcami.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.