michał YaGODA Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Dla wszystkich posiadaczy Audi S8 D2, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Instrukcja_obslugi_Audi_S8_D2.pdf Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj. 1
MariuszCh Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Dla wszystkich posiadaczy Audi S8 D2 zamieszczam instrukcję obsługi w formacie PDF. Instrukcja_obslugi_Audi_S8_D2.pdf Pozdrawiam Witaj Michal Jestem posiadaczem Audi A8 D2 Quatro z 1997 roku i mam problemy z instrukcja obslugi,na allegro nie ma czy bylbys w stanie mi podpowiedziec gdzie takowa moge znalezc? Serdecznie pozdrawiam:) Mariusz
michał YaGODA Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Witam serdecznie na naszym forum Myślę, że warto ściągnąć instrukcję do Audi S8, ponieważ wiele rzeczy pokrywa się z A8. Co do instrukcji dedykowanej do A8 D2, to niestety ciężko będzie ją dostać poza Allegro. Jeżeli będziemy mieli taki manual na stanie, to na pewno zamieścimy... Pozdrawiam
MariuszCh Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Witam serdecznie na naszym forum Myślę, że warto ściągnąć instrukcję do Audi S8, ponieważ wiele rzeczy pokrywa się z A8. Co do instrukcji dedykowanej do A8 D2, to niestety ciężko będzie ją dostać poza Allegro. Jeżeli będziemy mieli taki manual na stanie, to na pewno zamieścimy... Pozdrawiam Piekne dzieki i milego weeka:) pozdrawiam:)
PIOTR s8 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Takiej instrukcji brakowało !!! Dzięki !
Rekomendowane odpowiedzi