Konrad16 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Witam, mam taki problem, od tygodnia moja stacyjka raz działa normalnie, a raz bardzo ciężko było przekręcić kluczyk. Wczoraj gdy pojechałem pod dom zgasiłem auto i już nie ma opcji przekręcenia kluczyka, dam radę odblokować kierownicę, ale dalej kluczyk nie pójdzie. Czy miał ktoś podobny problem? Co zrobić w takiej sytuacji, z góry dziękuję za wszelkie próby pomocy. Pozdrawiam Edytowane 3 Maja 2019 przez Konrad16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GorkoKlucze Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Najlepiej wymontować stacyjkę i przynieść ją razem z kluczami do profesjonalnego warsztatu. Możliwe, że klucz jest wyrobiony lub sam wkład stacyjki jest już zmęczony. Jeżeli chcesz, mogę podać Tobie adres strony. Pozdrawiam, Zespół Górko Klucze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi