japenzi Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam serdecznie . Mam dosyć nietypowy problem z A 3 . Podczas jazdy auto sobie zgasnie spontanicznie ( nie ważne czy zimny czy ciepły ) niestety kręcenie rozrusznikiem nic nie pomaga.. Po jakims czasie , powiedzmy 5 godzin atrojeczka magicznie sie naprawia .. Teraz sprostowanie : - Identyczne zachowanie miało miejsce rok temu , rowniez w zimę . w lato brak problemów Badanie kompem : -Utrata zasilania świec żarowych - spontaniczna utrata kontroli sterownika głównego - przeładowanie turbosprężarki Kolega mi teraz powiedział że to przez świece żarowe , słabo sie znam dlatego byłem przekonany że świecę grzeją sie tylko przy odpalaniu silnika , kumpel twierdzi że grzeja cały czas .. Prosze o pomoc i obalenie lub potwierdzenie diagnozy mojego kumpla Pacjent audi a3 2.0 tdi 2004 Sline Ps. Pompa paliwa wymieniona nufka sztuka ( błędna diagnoza Mirka mechaniora ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruusek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 spontaniczna utrata kontroli sterownika głównego Ten błąd jest przyczyną, wszystkim steruje komputer, dlatego gasi Ci pojazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi