japenzi Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam serdecznie . Mam dosyć nietypowy problem z A 3 . Podczas jazdy auto sobie zgasnie spontanicznie ( nie ważne czy zimny czy ciepły ) niestety kręcenie rozrusznikiem nic nie pomaga.. Po jakims czasie , powiedzmy 5 godzin atrojeczka magicznie sie naprawia .. Teraz sprostowanie : - Identyczne zachowanie miało miejsce rok temu , rowniez w zimę . w lato brak problemów Badanie kompem : -Utrata zasilania świec żarowych - spontaniczna utrata kontroli sterownika głównego - przeładowanie turbosprężarki Kolega mi teraz powiedział że to przez świece żarowe , słabo sie znam dlatego byłem przekonany że świecę grzeją sie tylko przy odpalaniu silnika , kumpel twierdzi że grzeja cały czas .. Prosze o pomoc i obalenie lub potwierdzenie diagnozy mojego kumpla Pacjent audi a3 2.0 tdi 2004 Sline Ps. Pompa paliwa wymieniona nufka sztuka ( błędna diagnoza Mirka mechaniora )
Maruusek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 spontaniczna utrata kontroli sterownika głównego Ten błąd jest przyczyną, wszystkim steruje komputer, dlatego gasi Ci pojazd
Rekomendowane odpowiedzi