michał YaGODA Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Dla wszystkich posiadaczy Audi A4 B6, zamieszczam polską instrukcję obsługi w formacie PDF. Podziękowania dla D&GWersja dla szybkich łącz szybszych niż 1 Mbit/s:Instrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_str_1_60.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_str_61_120.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_str_121_177.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_str_178_239.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_str_240_304.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_str_305_369.pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_str_372_421.pdfWersja dla łącz 1 Mbit/s i wolniejszych, przygotowana przez użytkownika doomelek:Instrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_(str_1-50).pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_(str_51-110).pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_(str_111-170).pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_(str_171-230).pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_(str_231-300).pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_(str_301-360).pdfInstrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_(str_361-421).pdf Dla wszystkich osób z wolnymi łączami internetowymi, zamieszczam skompresowaną wersję instrukcji przygotowaną przez użytkownika doomelek. Dzięki Paweł za włożoną pracę - pomogłeś wielu osobom! Skompresowana wersja instrukcji Audi A4 B6 dla najwolniejszych łącz: Instrukcja_obslugi_Audi_A4_B6_skompresowana_wersja.pdf Instrukcję mogą pobrać tylko zarejestrowani użytkownicy. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się tutaj. 3 8
szm3r Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Gratuluje gościu, dobra robota, mega dobra. No i oczywiście również podziękowania dla D&G. (co Ty byś bez niej zrobił) Pozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 nie działa Kliknij prawym przyciskiem na plik z instrukcją i wybierz z menu: Zapisz element docelowy jako.... Po ściągnięciu pliku otwórz go za pomocą programu Adobe Reader. Pozdrawiam
kolumb Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Kliknij prawym przyciskiem na plik z instrukcją i wybierz z menu: Zapisz element docelowy jako.... Po ściągnięciu pliku otwórz go za pomocą programu Adobe Reader. Pozdrawiam Proszę o dodatkowa podpowiedź - nie ściąga mi pliku do końca. Pozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Proszę o dodatkowa podpowiedź - nie ściąga mi pliku do końca. PozdrawiamByć może podczas ściągania przez Ciebie instrukcji akurat padł serwer. Spróbuj ściągnąć jeszcze raz - sprawdzałem i wszystko zasysa do końca Pozdrawiam
kolumb Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Być może podczas ściągania przez Ciebie instrukcji akurat padł serwer. Spróbuj ściągnąć jeszcze raz - sprawdzałem i wszystko zasysa do końca Pozdrawiam Niestety tak jak wczoraj ściąga 50 -60% i po wszystkim. Proszę o jeszcze inne podpowiedzi. Pozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Niestety tak jak wczoraj ściąga 50 -60% i po wszystkim. Proszę o jeszcze inne podpowiedzi. PozdrawiamWspomniany przez Ciebie błąd istnieje pod Operą - sprawdzałem przed chwilą i na Firefox oraz Internet Explorer ściąga do końca... Pozdrawiam
kolumb Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) Wspomniany przez Ciebie błąd istnieje pod Operą - sprawdzałem przed chwilą i na Firefox oraz Internet Explorer ściąga do końca... Pozdrawiam Dzięki za wszystkie podpowiedzi, ale własnie ganiam na Firefoxie i Internecie Eksplorer , staję na uszach ,żeby ściągnąć i niestety jak zwykle 50 - 60%. Dla porównania ściągnąłem instrukcje dla a4 b5, poszła cała. Zgłupiałem do reszty. Może koledzy mają jakieś pomysły. Pozdrawiam Poradziłem sobie , zamiast na kompie z Vistą z pełnymi aktualizacjami , ściągnąłem z komputera na XP i na firefox 2.0. Bez żadnych problemów. Serdeczne dzięki. Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez kolumb
michał YaGODA Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dzięki za wszystkie podpowiedzi, ale własnie ganiam na Firefoxie i Internecie Eksplorer , staję na uszach ,żeby ściągnąć i niestety jak zwykle 50 - 60%. Dla porównania ściągnąłem instrukcje dla a4 b5, poszła cała. Zgłupiałem do reszty. Może koledzy mają jakieś pomysły. Pozdrawiam Poradziłem sobie , zamiast na kompie z Vistą z pełnymi aktualizacjami , ściągnąłem z komputera na XP i na firefox 2.0. Bez żadnych problemów. Serdeczne dzięki.Przed chwilą sprawdzałem i również pod Operą ściąga OK - komputer z Vistą. Po prostu bardzo dużo ludzi zasysa ten plik i to może być po części przyczyną... Najważniejsze, że udało Ci się go ściągnąć do końca... Pozdrawiam
czarnytomek89 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Próbowalem ściągać jak wyzej napisano i nic.. wyskakuje mi ze 'wystapil problem z plikiem' a dodam ze probowalem przez explorera opere mozille i na dwoch roznych kompach, moze ktos pomoze??
michał YaGODA Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Próbowalem ściągać jak wyzej napisano i nic.. wyskakuje mi ze 'wystapil problem z plikiem' a dodam ze probowalem przez explorera opere mozille i na dwoch roznych kompach, moze ktos pomoze??Przed chwilą sprawdzałem i ściąga do końca - jeżeli problem ze ściągnięciem instrukcji wystąpi u większej liczby użytkowników, to pliki zostaną wrzucone na serwer jeszcze raz... dlatego proszę o informacje, kto jeszcze ma problemy podczas ściągania. Pozdrawiam
Krzysiek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Pierwsze dwie czesci i ostatnia spoko,reszta sie nie otwiera po sciagnieciu
SKIBA29 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam.Mi otwierają się wszystkie części .Wielkie DZIĘKI.POZDRAWIAM.
skyfly85 Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Niestety u mnie to samo co u kolegów wyżej, próbuje od kilku dni lecz niestety pliki dociągają się do ~90% nieraz więcej ale nigdy 100%. Jedynie pierwsze 2 części poszły w całości. Także czekamy na podpowiedzi jak pobrać w całości. (a może wrzucenie na jakiś serwer zewnętrzny typu rapid lub hotfile było by rozwiązaniem?)Pozdrawiam i mimo wszystko dzięki za tą instrukcje bo odwaliliście kawał dobrej roboty!
michał YaGODA Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Niestety u mnie to samo co u kolegów wyżej, próbuje od kilku dni lecz niestety pliki dociągają się do ~90% nieraz więcej ale nigdy 100%. Jedynie pierwsze 2 części poszły w całości. Także czekamy na podpowiedzi jak pobrać w całości. (a może wrzucenie na jakiś serwer zewnętrzny typu rapid lub hotfile było by rozwiązaniem?) Pozdrawiam i mimo wszystko dzięki za tą instrukcje bo odwaliliście kawał dobrej roboty! Musisz spróbować ściągać pliki w różnych godzinach, ponieważ serwer w godzinach szczytu jest bardzo przeciążony - stąd problemy z pobieraniem instrukcji. Pozdrawiam
Megan90 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Witam.Mi też nie ściąga do końca. A ściągnięte pliki się nie otwierają. Zaktualizowałam nawet Aboder reader i nic.
michał YaGODA Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Witam. Mi też nie ściąga do końca. A ściągnięte pliki się nie otwierają. Zaktualizowałam nawet Aboder reader i nic.Przed chwilą ściągnąłem wszystkie części i wszystkie ściągają się do końca i otwierają - nie mam pojęcia dlaczego u Ciebie nie chcą Pozdrawiam
andreew21 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Witam proszę podzielić poszczególne części na mniejsze pliki i będzie wszystko ok po prostu powyżej 37Mb nie da rady sciągnąć i tyle.Pozdrawiam
michał YaGODA Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Ja wciąż próbuję i nadal nicPrzed chwilą znowu sprawdzałem i ściąga OK! Spróbuj jeszcze raz... Pozdrawiam
alek1234 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) Wszystko działa szybko i sprawnie się pobrało. Dzięki, pozdrawiam. Edytowane 6 Września 2010 przez michał JAGODA# Nie pisz wielkimi literami... ;)
madhunter Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 wi tam ja rowniez probuje to sciagnac od 3 godzin uzywalem juz 3 przegladarek i powiem tak ze wszystkie czesci o pojemnosci ponizej 37mb sciagaja sie cale i bez problemow natomiast pozostale niestety nie, opera wysypuje ze wystapil blad, IE sciaga do konca ale nie idzie otworzyc Adobe bo wyskakuje ze plik jest uszkodzony i nie dalo sie go naprawic. uzywam WIN 7. i szczerze nie mam pomyslow juz na pozostale pliki moze mija czas servera przy sciaganiu tych plikow? ja mam niestety NEO 1mb tylko
michał YaGODA Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 wi tam ja rowniez probuje to sciagnac od 3 godzin uzywalem juz 3 przegladarek i powiem tak ze wszystkie czesci o pojemnosci ponizej 37mb sciagaja sie cale i bez problemow natomiast pozostale niestety nie, opera wysypuje ze wystapil blad, IE sciaga do konca ale nie idzie otworzyc Adobe bo wyskakuje ze plik jest uszkodzony i nie dalo sie go naprawic. uzywam WIN 7. i szczerze nie mam pomyslow juz na pozostale pliki moze mija czas servera przy sciaganiu tych plikow? ja mam niestety NEO 1mb tylko W najbliższym czasie pliki zostaną podzielone na mniejsze części i wrzucone na serwer jeszcze raz... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi