bronek Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 WitamW audi b-6 mam nawigację z wyświetlaczem między zegarami i lektorem(niemiec), sterowanie przy lewarku ręcznego. Chciałbym ją doprowadzić do stanu użytkowania w polsce (menu i lektor polski). Proszę o podpowiedż lub dane kontaktowe osób które są w stanie ją przerobić, najlepiej z centrum.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jak najbardziej istnieje możliwość spolszczenia nawigacji wyświetlanej w FIS. Zajrzyj pod ten link: http://www.nawigacjakrakow.pl/bns-4.2-fis-nawigacja-w-liczniku,83.html. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 19 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dziekuje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKIBA29 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Witam. Z czystym sumieniem mogę polecić kolegę Darka. http://www.nawigacja...iczniku,83.html. Wykonał prace swoja na 5 +. U mnie navi działa super dzięki Darkowi.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marzenie Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Witam,kupiłam Audi A4 z 2001 roku z Belgi z nawigacją zamontowaną na środku deski rozdzielczej nad wywietrznikami taką dużą firmy Blaupunkt ze zmieniarką płyt w bagażniku i z pilotem, nie mam płyty a menu niestety nie jest w języku polskim i mapy są Belgii. Jak moę wgrać mapę Polski i menu polskie? może ktoś ma taką nawigację albo coś wie na ten temat?Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oshizo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Również polecam kolegę Darka!Profesjonalista w każdym calu.NAVI śmiga aż miło ! Dojazd do mnie i przy okazji czyszczenie laserka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamas Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ma ktoś może do RNS-E?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi