DarekSzelesr Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Witam wszystkich .Mam pytanie dotyczące mocowania subwoofera w kole zapasowym. W moim zakupionym Audi mam subwoofer w bagażniku ,który nie jest przymocowany ,brak koła ,chcę to doprowadzić do ładu ale nie wiem co trzeba kupić żeby to zamocować ,chcę kupić koło i do tego są dostepne śruby mocujące ,ale co z subwooferem? jak on powinien być przykręcony ?może ktoś ma taki i podesłał by fotkę lub jakiś numer śruby która zaamocuje koło i subwoofer jednocześnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulon Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 na środku powinien być plastikowy trzpień (około 20-30cm) z gwintem i nakrętką plastikową (średnica około 10-15cm) - wkładasz koło, w koło wkładasz subwoofer i nakręcasz plastikową nakrętkę która dociska wszystko do nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekSzelesr Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 8 godzin temu, Kulon napisał: na środku powinien być plastikowy trzpień (około 20-30cm) z gwintem i nakrętką plastikową (średnica około 10-15cm) - wkładasz koło, w koło wkładasz subwoofer i nakręcasz plastikową nakrętkę która dociska wszystko do nadwozia Dzięki za odpowiedź Chyba wszystko jasne ,pytałem w ASO ,mówili ,że śruba jest jedna ,a ja myślałem ,że na trzpień idzie koło ,na koło nakrętka a potem jakaś nakładka która zamocuje głośnik. Myślałem ,że ta śruba nie złapie tego razem będzie zbyt krótka i dlatego to pytanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpilek77 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Siemanko ten sam temat koło dojazdowe tylko jakie . Moja lata na 20" głównym użytkownikiem jest żona wolę by było jakieś koło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi