Ryszard_J Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 witam ma ktoś wiedze na temat zielonego menu np. jak dezaktywować Start/Stop itd
steve69 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 Żeby dezaktywować Start/Stop niepotrzebne jest Green Menu. Zmiany w opcjach Start/Stop robi się np. VCDS w 09-Cent. Elect. -> Adaptation-10 -> Channel 34
Ryszard_J Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 tak wiem że z VCDS da się ale mam aktywne zielone menu i da się za jego pomocą takie manewry robić i wiele innych! dlatego szukam kogoś kto gryzł już temat
steve69 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 Przyznam, że nie słyszałem o możliwości dezaktywacji/modyfikacji funkcji Start/Stop za pomocą Green Menu. Swoją drogą przy "dłubaniu" w Green Menu należy BARDZO uważać, bo można sobie narobić WIELKIEJ biedy.
Ryszard_J Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2022 zgadza się! z tego wzięło się moje pytanie! liczę że ktoś to ogarniał!
Rekomendowane odpowiedzi