Harrikson Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Witam proszę o pomoc potrzebuje zdjąć tylny zderzak w mojej audi a3 8p ponieważ wywala mi błąd 01549-napięcie zasilające czujnik systemu pomocy przy parkowaniu-009-przerwa /zwarcie z masą,i nic mi nie pokazuje na monitorze po wrzuceniu wstecznego biegu tylko pikniecie. Nie chce nic połamać bo nie wiem jak się go demontuje aby wszystko sprawdzić,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Znalazłem coś takiego: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrikson Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Dzięki kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrikson Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Witam ponownie a orientuje się ktoś jak zdjąć boczek w bagażniku bo chyba tam po prawej stronie jest centralka od czujników z tyłu,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Jaka wersja auta? 3 czy 5 drzwiowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrikson Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 witam 5 drzwiowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrikson Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Dzięki wielkie kolego,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi