mirocbr Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Witam. Nie działa mi tył parktrononika. Gdzie znajduje się głośnik/buzer. Być może tu jest problem bo błąd mam "głośniki wspomagania parkowania- przerwa w obwodzie lub zwarcie do masy"
mirocbr Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Dziękuję za pomoc Już mi się tutaj podoba. Pomoc błyskawczna
mirocbr Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 No i radość krótka była bo dziś chciałem wymontować głośnik ale okazuje się że to nie tak prosta sprawa, przynajmniej dla mnie. Nie chciałbym czegoś urwać. Można poprosić o tę instrukcję zaznaczoną na zielono? Czy tem rzeczy są w instrukcji obsługi czy to jakiś głębdzy temat? Jakiś manual czy coś? Dzięki z góry za pomoc
steve69 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Instrukcja pochodzi z programu serwisowego aut grupy VAG. Nazwa tego programu to ELSA (ElsaWin). Opis tego, co zaznaczono na zielono wrzucę późnym wieczorem jak dotrę do domu.
steve69 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 (edytowane) Edytowane 13 Sierpnia 2022 przez steve69 1
mirocbr Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Sorki że dopiero dzisiaj, i znowu dzięki za pomoc. Wyrwałem chwasta... Chciałem z tego miejsca pozdrowić niemieckich inżynierów za super umieszczenie buzera. Mam wrażenie że oni od niego właśnie zaczęli budować ten samochód.
Rekomendowane odpowiedzi