Jagerek Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Witam, mam kłopot w moim Audi A3 8P z 2010 roku po lifcie w 3 drzwiach. Jakiś czas już temu zapaliła mi się kontrolka od poduszek powietrznych i nie chciała zniknąć. Pojechałem więc do mechanika, podłączył komputer i program podał że błąd jest w "tylniej poduszce od strony kierowcy", następnie usunął błąd, a kontrolka zgasła. Po kilku dniach zapaliła się ponownie. Czy ktoś miał taki problem? Ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Podaj DOKŁADNY kod błędu zapisanego w sterowniku. Będzie łatwiej coś wywnioskować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagerek Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Dobrze, postaram się jutro sprawdzić i dać znać, dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi