ExtraKX Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 (edytowane) Witam. Czy mógłby mi ktoś rozszyfrowac VIN? Bo nie mam pojęcia o jakim oznaczeniu mam skrzynie w samochodzie a nalepki serwisowej brak. WAUZZZ8P74A019421 Edytowane 6 Lutego 2023 przez ExtraKX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Hej, oznaczenie Twojej skrzyni to - FVH(5S) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtraKX Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 6 minut temu, michał YaGODA napisał: Hej, oznaczenie Twojej skrzyni to - FVH(5S) Dzięki. I jeszcze jedno pytanie czyli podejdzie do niej Olej wv 055512a2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Dla Twojego rocznika pokazuje mi oznaczenie G 052 171 A2 (Original oil) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtraKX Opublikowano 6 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 4 minuty temu, michał YaGODA napisał: Dla Twojego rocznika pokazuje mi oznaczenie G 052 171 A2 (Original oil) Hmm. Z kolei pisze na internecie że ten olej jest do 6 biegowych skrzyń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 6 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi