czanczanek Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Witam wszystkich, posiadam audi A3 8P sportback 1.8 TFSI 160km auto na oryginalnej mapie bez chipa Problem pojawił się pierwszy raz dzisiaj, otóż jadąc np. Dwójka i po puszczeniu pedału gazu szarpnęło autem tak jak by trzymał bieg z trójka to samo z 4, 5 tki nie miałem gdzie wbić o 6 stce to już nie mowy bo do autostrady mam 75 km A paradoks jest taki że jak zgasiłem auto podczas jazdy i zapaliłem na nowo problem ustal całkowicie, jakieś sugestie z waszej strony co to mogło być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Podpiąć auto pod komputer i sczytać błędy zapisane w sterownikach. Bez tego to jak wróżenie z fusów. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czanczanek Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 11 minut temu, steve69 napisał(a): Podpiąć auto pod komputer i sczytać błędy zapisane w sterownikach. Bez tego to jak wróżenie z fusów. Ok to tak zrobie, bo nawet nie wiedziałem że komp ma coś z tym wspólnego, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi