SlawekCZ Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Pozdrawiam wszystkich na wstępie. Otórz, co jakiś czas przestają działać kierunkowskazy. Gdy zgaszę silnik nie mogę przez ok. 15 minut odpalić auta. Potem wszystko ok. Za kilka dni znów to samo. Świeci mi żółty trójkąt w kółku na stałe i przed odpalaniem ta od świec, która potem gasnie. Posiadam 1.9Tdi 2007. Proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Bez podłączenia komputera diagnostycznego i odczytania błędów zapisanych w sterownikach się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekCZ Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Steve, nie znam się, ale wydaje mi się, że autko przechodzi w jakiś tryb awaryjny który po chwili ustępuje. Dziękuję za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekCZ Opublikowano 2 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Cześć, była to prawd. wina sterownika kierunkowskazów, tego pod kierownicą. Został wymieniony i jest ok. Nie działa mi jeszcze klakson i nie mogę ustawić zegara, ale z tym już się da jeździć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekCZ Opublikowano 2 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Czy ma ktoś z Was opis kodów climatronica a3 8p 2007, jest ich ponad 100,być może jakieś ciekawe rzeczy? Proszę o odpowiedź, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi