Fuksio Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Witam, poszukuję sprawdzonego, godnego zaufania blacharza lakiernika w okolicach Gliwic. Mam do zrobienia małe poprawki w okolicach narożników drzwi oraz przedni zderzak - odpryski po kamykach. Posiadam Audi a6 C7 2016r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadkovsky Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Cześć, nie wiem czy aktualne ale Ja swoje auto oddałem co prawda w Opolu ale do Lellek. Oni dobrze blacharsko - lakierniczo robią pojazdy, trafiłem też tam akurat nie przypadkowo a przez handlowca swojego. Odebrałem samochód, jestem zadowolony, nowy nabywca pojazdu również zadowolony bo odbierał ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przedszkolak Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Z tego co piszesz to wydaje mi się, że dobry detalista by ogarnął temat. Edytowane 13 Stycznia przez przedszkolak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi