mat3usz Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Witam mam problem z moim autem. Nagle przestały mi działać tylne przyciski opuszczania i podnoszenia szyb nie działa na nich również podświetlenie. Na drzwiach kierowcy oczywiście mam wyłączona blokadę rodzicielska. Patrzyłem w logi vcds i przycisk Child lock działa. Sprawdzałem bezpieczniki wszystkie ok. Już nie mam pomysłu co może być nie tak. Szyby ładnie działają z drzwi kierowcy oraz vcds. Dodam że w testach vcds nie działa również podświetlenie tylnych przycisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Sprawdź kable w gumowych osłonach pomiędzy drzwiami a karoserią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat3usz Opublikowano 16 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Ale tak nagle w jeden dzień oboje drzwi z tyłu padło tzn kable się przetarły ? Może jakiś przekaźnik jest gdzieś l którym nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi