Jeżu Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 (edytowane) Witam czy ktoś z szanownych użytkowników ma dostęp do schematu instalacji elektrycznej a4 b7 ??? Stawiam już znalazłem i sobie postawiłem Temat do zamknięcia Edytowane 26 Grudnia 2010 przez Jeżu
joel666 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam czy ktoś z szanownych użytkowników ma dostęp do schematu instalacji elektrycznej a4 b7 ??? Stawiam już znalazłem i sobie postawiłem Temat do zamknięcia Witam, czy moglbys sie podzielic informacja gdzie to znalazles ? Mam troche klopotow z elektryka w A4 B7 2.0 Avant. Najchetniej bym sam pogrzebal bo tych wszystkich mechanikow najchetniej bym na ksiezyc wyslal. Bede wdzieczny. Pozdrawiam
Jeżu Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) Oczywiście że tak takie schematy elektryczne są w Elsie Wersja angielska bo Pl jakoś nie ma... Reszta to PL Schematy są poukładane "grupami" Kolory kabli w wiązkach Schematy dość czytelne... Jak coś potrzebujesz to prześlij Vin Swojego autka emaila co Cię interesuje i daj znać na PW W wolnej chwili zawsze pomogę... Do siego... Edytowane 31 Grudnia 2010 przez Jeżu
marson Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Podłącze się do tematu,,,, Może Kolega orietuje się,czy w orginalnym radiu 2 din z navi są czincze do podłączenia subwowera lub wzmacniacza? (radio bez kolorowego wyświetlacza)
Jeżu Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie wiem po prostu mam zwykłe Concert II. Pozdrawiam..
marson Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2011 Oki dzięki za odpowiedz to chyba te wyjścia o które mi chodzi,,,Powiedz mi jeszcze jak mam się zabrać za wyciągnięcie radia tak ady nic nie połamać.
Rekomendowane odpowiedzi