kuba221 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 (edytowane) Cześć, mam do was pytanie. Jak pobieram z youtube piosenkę i w pliku mp3/mp4, to czemu mi nie chce działać na karcie SD? PS.strona na której pobieram to X2Download Edytowane 17 Lutego przez kuba221 Zmieniłem nazwę tematu i poprawiłem interpunkcję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Co to jest karta CD? A może chodzi o kartę SD? Co do formatów plików obsługiwanych przez MMI: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba221 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 przepraszam autokorekta SD i bardzo proszę o pomoc z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Napisz coś więcej o tym "niedziałaniu", jakie są objawy?: jak przygotowujesz kartę SD? czy MMI widzi kartę? czy MMI widzi pliki *.mp3 na karcie? czy pokazuje się jakiś komunikat przy próbie odtwarzania? Edytowane 30 Grudnia 2023 przez steve69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba221 Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia właśnie widzi a nie szczytuje normalnie muzyki i to jest problem pisze takie (plik jest nie widoczny) czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi