leviss Opublikowano 3 Lutego Zgłoś Opublikowano 3 Lutego Witam koledzy ktory bezpiecznik lub co to moze byc nie swieca mi przy otwieraniu bagażnika lampki led te podłużne po lewej i prawej strony w środku bagażnika.nie mogę znależć ktory to bezpiecznik i co może też być przyczyna audi q5 tfsi rocznik 2018 .serdeczne dzieki za pomoc
leviss Opublikowano 4 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego witam widzę że nikt nie może mi pomoc wyjść z problemu
leviss Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego czy naprawde nikt nie wie jaka przyczyna ktory bezpiecznik odpowiedzialny czy moze cos innego?
steve69 Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego Czy auto "widzi", że klapa jest otwarta, czy pokazuje to na zegarach?
steve69 Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego (edytowane) Wedle tego opisu lampki w bagażniku nie mają swojego bezpiecznika: https://fuse-box.info/audi/audi-q5-fy-2018-2020-fuses Nie mam dostępu do schematów elektrycznych Q5 (program ELSA), ale lampki prawdopodobnie zasilane/sterowane są bezpośrednio z BCM lub Modułu Komfortu po otrzymaniu przez niego informacji z mikrostyku w zamku klapy. Na twoim miejscu wyciągnąłbym obydwie lampki w sprawdził, czy po otwarciu klapy pojawia się napięcie w ich wtyczkach. To by wykluczyło uszkodzenie samych lampek. A tak w ogóle, to zacząłbym od podpięcia interfejsu diagnostycznego i przeskanowania auta (wszystkich jego sterowników). Edytowane 9 Lutego przez steve69
leviss Opublikowano 9 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego dzieki serdeczne za pomoc sprobuje jak piszesz .milego wieczorku
Rekomendowane odpowiedzi