Zielony Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) Cześć otóż mam problem z otwieraniem auta z pilota Poprostu nie otwiera się, bateria została wymieniona, pilot miga więc chyba działa ,dodam że przy baku cos cyka przy kliknięciu na pilot , i również domykanie szyb dziala jak przekręcę kluczyk dłużej Ma ktoś jakieś pomysły? Od czego zacząć? Edytowane 6 Sierpnia przez Zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Od przeczytania instrukcji obsługi i zsynchronizowania kluczyka z autem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 7 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Nie mogę znaleźć instrukcji obsługi a co do synchronizowania ,robiłem już chyba trzema metodami i nic .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Strona nr 51: https://klubaudi.pl/topic/208-instrukcja-obs%C5%82ugi-audi-a3-8p/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 7 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Nic to nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve69 Opublikowano 7 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia To teraz interfejs diagnostyczny i sprawdzenie błędów w sterownikach auta oraz czy moduł komfortu w ogóle widzi kluczyk. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi