czorny27 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Witam. Panowie moglibyście pomóc nowy nabytek Q5 2017 DABX 252 Skrzynia CJF. Przebieg autentyczny 90tysiecy. Serwis ASO do momentu kupna. Wiem że w skrzyni olej nie był zmieniany i historia ASO to potwierdza. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jaki olej do niej zakupić wraz z filtrami kurde chyba jest kilka rodzajów i żebym lipy nie odwalil. Podam Vin będzie najlepiej. WAUZZZFYXH2043868.
Marek3003 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) To dziwne. Aso przewiduje wymianę oleju w mechatronice co 60 tys. To jak można serwisować w Aso i nie mieć np wymienionego płynu hamulcowego? Nie powinni wbijać pieczątki i zaznaczać w systemie. Biedny właściciel odmówił wymiany zgodnie z harmonogramem. O skrzyni są tematy poniżej. Możesz sprawdzić numer oleju w Aso możesz sprawdzić na stronie Ravenola jest kilkanaście możliwości zdobycia oryginalnego numeru oleju. Mam taki sam model jak Ty. Poniżej pisałem o skrzyni poszukaj. Edytowane 7 Stycznia przez Marek3003
czorny27 Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia No też mnie to zdziwiło właśnie ale w historii nie mogę się dopatrzeć albo jestem ślepy. Dlatego chciałbym wymienić od razu komplet oliwę z filtrami wiem że jakieś są a że dopiero się tego modelu uczę i skrzyni bo to pierwszy automat stąd takie banalne pytania.
czorny27 Opublikowano 9 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia Marek masz na myśli temat ASO w DSG nie wymienia filtrów itp Sorki uczę się dopiero i szczerze to nawet ten kod na wlepie SJF nic mi nie mówi poza tym że to mullti. A jak szukam po kodzie to nie w ząb zero informacji
Bednar1991 Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia Są zestawy na alledrogo, np https://allegro.pl/oferta/zestaw-olejowy-9l-filtry-uszczelka-do-audi-a7-q5-13846930558
czorny27 Opublikowano 10 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia Kurcze dzięki wielkie. Ej Pany bo tak na przyszłość bo ten kod SJF u mnie to kompletnie nie mówi mi nic to jest normalne DSG multi nie bo ja ciemna masa
Rekomendowane odpowiedzi