SKALD79 Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia Witam szanowne grone,i zapytam was czy ktos podnosił moc 2.0 TFSI w serii 265 na ponad 300 koni ?jak to sie ma do spalania i ogolnie pracy silnika?pozdro
SKALD79 Opublikowano 28 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca Jestem po programie na 320 Koni autko zbiera sie na prawde dobrze 1
Bednar1991 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Opublikowano 28 Marca 4 godziny temu, SKALD79 napisał(a): Jestem po programie na 320 Koni autko zbiera sie na prawde dobrze nawet ostatnio u gregora było, że evo4 to mega silnik do robienia
SKALD79 Opublikowano 29 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca zapierd......naprawde fajnie super jednostka!!
Seb78 Opublikowano wczoraj o 18:25 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:25 W dniu 29.03.2025 o 09:58, SKALD79 napisał(a): zapierd......naprawde fajnie super jednostka!! Hej, jak sobie poradzili ze skrzynią?, podobno nie można jej programować bo jest za nowa. Ile wyszło km i nm?, ile było w serii? Też mam 265 km i zastanawiam się. Jak spalanie oczywiście ?
SKALD79 Opublikowano 11 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Skrzyni nie ruszał tuner bo jak wspomniałeś wcześniej nie do ruszenia....w serii wypluła 259 po chipie 317 oraz 440 nm dostepych od 2100obr/min można zrobić na wiecej,ja zrobiłem bezpiecznie dla jednostki....jest różnica podczas wyprzadzania szczególnie na trasie....działaj i sie nie zastanawiaj spalanie....przy normalnej jezdzie w zasadzie takie samo jak w serii ale jak zaczniesz szarżowac poniżej 12 nie zejdzie. Edytowane 10 godzin temu przez SKALD79
akulakovsky Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Cześć. Gdzie robiłeś chip tuning? Czy po tuningu trzeba koniecznie tankować benzynę 98? Co się zmieniło w serwisowaniu? Czy trzeba częściej wymieniać olej? Słyszałem, że silnik jest mocny, ale tuning i wyższe temperatury mogą doprowadzić do przedwczesnego zużycia katalizatora. A on z kolei może się rozpaść i dostać do silnika...
Rekomendowane odpowiedzi