Bart3k_c Opublikowano Sobota o 13:37 Zgłoś Opublikowano Sobota o 13:37 Witam czy da rade sprawdzic w Audi wszystkie wizyty w serwisie? Jakie wymiany byly przeprowadzane? Jesli tak to jak to zrobic? poniewaz w MMI jest tyllko pokazany ile zostalo do nastepnych odwiedzin w serwisie. Pozdrawiam
Marek3003 Opublikowano Sobota o 14:55 Zgłoś Opublikowano Sobota o 14:55 Pojedź do Aso i zapytaj się. Nie wiem czy drukują historię czy nie. Ja swoją kupiłem na Allegro bo u mnie coś ściemniali choć kupowałem auto w używane w Aso . Nie lubię się prosić, wolę liczyć na siebie, Aukcji jest pełno https://allegro.pl/oferta/historia-serwisowa-vin-sprawdz-przebieg-audi-vw-import-aso-niemcy-14994072658
Bart3k_c Opublikowano Sobota o 17:01 Autor Zgłoś Opublikowano Sobota o 17:01 NIe mam nigdzie aso pod reka mieszkam w malej miejscowosci. Nie wiedzialem o takim sposobie super sprawa. Dzieki za podpowiedz, Mam nadzieje ze sa rzetelni z tego linku co mi wysales Rozumiem ze to normalne w MMI ze jest tylko ostatnia wymiana i nie ma zadnej ksiazki serwisowej? Drugie auto posiadam BMW F31 i tam jest zapisana kazda wizyta w serwisie i co bylo robione.
Marek3003 Opublikowano Sobota o 17:10 Zgłoś Opublikowano Sobota o 17:10 (edytowane) Audi chyba przeglądów tak rejestrowanych jak Bmw nie ma. U mnie też nic nie ma a auto serwisowane cały czas w Aso. Ja trafiłem na rzetelnego dostawcę, cały raport od wydania auta, wszystkie przeglądy i naprawy także gwarancyjne, popatrz czy mają dobre opinie i jak długo na allegro. Niestety ten co go mi sprzedawał ….. zniknął, plus kupiłem dokładne rozkodowanie vinu ze wszystkimi obcjami, kod silnika, skrzyni itd by sprawdzić czy nie ma jakiegoś szwindla np. inna tapicerka Edytowane Sobota o 17:13 przez Marek3003
Bednar1991 Opublikowano Sobota o 17:39 Zgłoś Opublikowano Sobota o 17:39 Vin za freeko rozkodowują na grupie a4
Marek3003 Opublikowano Niedziela o 07:36 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 07:36 Jakbyś wkleił link by na pewno działało to byłbym wdzięczny
Bednar1991 Opublikowano Niedziela o 08:55 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 08:55 Godzinę temu, Marek3003 napisał(a): Jakbyś wkleił link by na pewno działało to byłbym wdzięczny https://a4-klub.pl/blogs/entry/1-dekoder-vin-audi-grupy-vag-oraz-innych-marek-dane-techniczne-oraz-wyposażenie/page/26/
Rekomendowane odpowiedzi