Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, w moim Q5 2023 40 TFSI Premium Plus po spolszczeniu i zainstalowaniu Andriod Auto wszystko było ok przez pierwsze kilka dni, pozniej pojawil sie problem ktory trwa do dzis. Podczas jazdy i słuchaniu muzyki przez Android auto (słucham stacji cyfrowych DAB bardzo dobra jakosc) co jakis czas przerywa transmisje i jest pauza a czasami nawet odłącza android auto a po chwili znowu sie łączy i gra dalej. Jest to mega denerwujace. Czy ktos sie spotkał z czyms takim? co moze byc przyczyna i jak to ogarnac. Nadmieniam ze auto ogarniał fachowiec ktory zajmuje sie autami z USA od wielu lat i to nie pierwsze audi ktore robil wiec raczej by nie wskazywal na jego błąd. Czy to problem tej jednostki? zły soft? Bede wdzieczny za sugestie.dzieki

Opublikowano

Cześć, jak posiadłem Audi Q5 FY 2019  sprowadzone z USA to kilka razy po uruchomieniu android auto i spotify  ,  jak włączałem muzyka to  nawet kilka razy przerywała odtwarzanie . Po kilku sekundach muzyka  leciała dalej , z moich obserwacji wyszło mi , że to mój  telefon Samsung ( średniej półki , był przeciążony aplikacjami ) i chyba umierał ......   Teraz mam AUDI Q5 Sportback  2023 także z USA i takich rzeczy już nie ma , ale teraz mam telefon Xiaomi .  Taki ja miałem przypadek , może to Twój telefon :)

Opublikowano

czesc, nie sadze, mam nowy SMG S24 (ma 2 miesiace), mysle ze to moze jest zle zrobiona konwersja choc nie mam dowodow zeby zareklamowac usluge, dziwne jest tez to ze przerywa nawet w miescie bo w terenach gdzie nie ma zasiegu sieci to bym rozumial. Nie wiem tez dlaczego na ekranie glownym auta pokazuje mi siec 2G. Wprawdzie mam ustawiona ta opcje w telefonie jako zezwol  na usluge 2G jesli inne sieci nie sa dostepne ale czy to jest wlasnie jakis problem? 

czy tez sluchac stacji cyfrowych DAB? dla mnie to jest rewelka bo w moim miescie ledwo jest kilka ogolnopolskich ale te przerywanie jest mega wk...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie