Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, spora czesc Q5 polift i nie tylko ma przyciemnione przednie szyby boczne (fabrycznie) ja wlasnie dostalem taka :widocznosc jest bardzo dobra, gosciu zaplacil kilkaset dolcow za to (mam to na window stickerze) i teraz u nas jest to nielegalne bo tych szyb sie nie przyciemnia. Chcialem Was zapytac o to bo pewnie ktos z Was ma takie auto, czy zrywaliscie to czy liczycie na to ze policja nie zauwazy, nie zmierzy % przepuszczalnosci swiatła etc

szkoda tego zrywac, wyglada super, klima wydajniejsza, widocznosc taka sama bo mam 8R bez przyciemnionych i jest z wewnatrz to samo

dzieki

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 9.06.2025 o 14:57, dawi1973 napisał(a):

witam, spora czesc Q5 polift i nie tylko ma przyciemnione przednie szyby boczne (fabrycznie) ja wlasnie dostalem taka :widocznosc jest bardzo dobra, gosciu zaplacil kilkaset dolcow za to (mam to na window stickerze) i teraz u nas jest to nielegalne bo tych szyb sie nie przyciemnia. Chcialem Was zapytac o to bo pewnie ktos z Was ma takie auto, czy zrywaliscie to czy liczycie na to ze policja nie zauwazy, nie zmierzy % przepuszczalnosci swiatła etc

szkoda tego zrywac, wyglada super, klima wydajniejsza, widocznosc taka sama bo mam 8R bez przyciemnionych i jest z wewnatrz to samo

dzieki

I jak wyszło z tymi szybami bo mam ten sam problem :/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nic, na razie nikt mnie nie zatrzymał ale generalnie obwiam sie ze jak sie znajdzie jakis nagorliwy policjant to bedzie problem, ja nie mam spektrometru wiec nie jestem w stanie sprawdzic % przepuszczania swiatła  ale jest to potencjalny problem dla posiadaczy aut z takimi szybami

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie