dawi1973 Opublikowano wczoraj o 08:51 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:51 witam, auto z USA po konwersji, android auto - mapa google, Janosik działa na głownym ekranie i teraz jak zrobic zeby ta mapa pojawiła sie na zegarach/virtual cockpit na całosci (janosik i Google maps) czy w ogole jest taka mozliwosc, czy to tylko działa jak ma sie wykupiona nawigacje w pakiecie? dzieki z góry za info Czy kazde auto ma rozpoznawanie znakow drogowych? czy to jest kwestia aktywacji tylko, niestety w menu tego nie widze a wersja premium Plus
Bednar1991 Opublikowano wczoraj o 17:58 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 17:58 9 godzin temu, dawi1973 napisał(a): witam, auto z USA po konwersji, android auto - mapa google, Janosik działa na głownym ekranie i teraz jak zrobic zeby ta mapa pojawiła sie na zegarach/virtual cockpit na całosci (janosik i Google maps) czy w ogole jest taka mozliwosc, czy to tylko działa jak ma sie wykupiona nawigacje w pakiecie? dzieki z góry za info Czy kazde auto ma rozpoznawanie znakow drogowych? czy to jest kwestia aktywacji tylko, niestety w menu tego nie widze a wersja premium Plus z tego co wiem na VC może być wyświetlana tylko fabryczna mapa
dawi1973 Opublikowano 12 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu dzieki, a jaki jest koszt zaladowania mapy i czy to jest tylko kwestia softowa czy cos trzeba zmieniac w jednostce co generowałoby koszty
Bednar1991 Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu 5 godzin temu, dawi1973 napisał(a): dzieki, a jaki jest koszt zaladowania mapy i czy to jest tylko kwestia softowa czy cos trzeba zmieniac w jednostce co generowałoby koszty Ja korzystam tylko z AA ale jak się kiedyś orientowałem to koszt wynosił ok 1200-1500.
Rekomendowane odpowiedzi