Pieter 11 Opublikowano 15 Lipca Zgłoś Opublikowano 15 Lipca Potrzebuję zdjęcie podwozia Audi q 5 2.0 tfsi 252 KM wersja USA przy tylnym tłumiku i za nim. Czy tam są jakeś osłony podwozia ? U mnie nie ma nic . Zderzak był wymieniany ponieważ samochód był uderzony z tyłu. Na zdjęciu jest to miejsce które mnie interesuje .Z góry dziękuję .
Pieter 11 Opublikowano 16 Lipca Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca Dzień dobry wszystkim Klubowiczom. Mam pytanie może ktoś wie czy w to miejsce przychodzą jakieś osłony podwozia czy tam nic nie ma tak jak na zdjęciu?
Bednar1991 Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Opublikowano 16 Lipca zobacz na https://webautocats.com/pl/etka
Pieter 11 Opublikowano Czwartek o 07:33 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 07:33 Dziękuje . Niestety nie znalazłem tam osłon podwozia .
Pieter 11 Opublikowano Czwartek o 14:36 Autor Zgłoś Opublikowano Czwartek o 14:36 Znalazłem te osłony tylko nie wiem czy to jest to bo to chyba w modelu Audi q 5 2013 - 2017 ? Niby od 2017 zaczęli robić FY.
Marek3003 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Nie mam wersji USA i nie mam haka. U mnie jest tak
Pieter 11 Opublikowano 5 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Serdecznie dziękuję Kolego Marek 3003 za zdjęcia i też Koledze Bednar 1991 za informację . Właśnie wróciłem od właściciela Audi Q5 z USA 2018 r. i to samo , czyli nie ma żadnych osłon podwozia w tym miejsu ale zrobili to tak jakby tam coś miało być szczególnie za tylnym tłumikiem. Uważam temat za zamkinięty.
Rekomendowane odpowiedzi