Jurek1971 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Witam,zakupiłem moje audi w Kanadzie,czy jest możliwe zeby działało moje audi conect,chociaż część no i modul sos .Mam już polski menu,przerobione lampy.Jednak nic więcej nie działa, a jeszcze jedna sprawa jak jest z dorobieniem kluczyka bo mam jeden ,czy nie od tego powinienem zacząć?Słyszałem że jak się kluczyk koduje to wraca wszystko do ustawień fabrycznych.Jestem z okolic Wroclawia ,może jest jakiś fachowiec co by mi pomógł w tym temacie? Edytowane 4 godziny temu przez Jurek1971
Bednar1991 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Cześć, do potwierdzenia bo mogło coś się zmienić w ostatnim czasie ale po 2021 --> SOS- nie będzie działać, można jednak zrobić tak że świeci się na zielono i nie wyskakuje komunikat na ekranie, Użytkownika też nie założysz - można wywalić wszystkie komunikaty na starcie, Komunikat o braku sieci - też można wyłączyć, Kluczyk - chyba najlepiej w aso zrobić,
Jurek1971 Opublikowano 3 godziny temu Autor Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Sos ,błąd jed wykasowany ,ale nie swieci się wcale,dzwoni ale tylko dzwoni i w tym czasie miga na zielono,
Rekomendowane odpowiedzi