michał YaGODA Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Przymierzam się do wymiany amortyzatorów. Jakiej firmy amorki moglibyście mi polecić? Chodzi mi o najlepszy stosunek ceny do jakości. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay2003 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Przymierzam się do wymiany amortyzatorów. Jakiej firmy amorki moglibyście mi polecić? Chodzi mi o najlepszy stosunek ceny do jakości. Pozdrawiam zdecydowanie McPerson , cena przystępna i jakość również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Dzięki za odpowiedź. P.S Czy mógłbyś mi polecić jakiś sklep, gdzie mógłbym je w miarę tanio dostać? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał YaGODA Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dzięki Bogu okazało się, że nie trzeba było wymieniać amortyzatorów, tylko tuleje, także kilka stówek jestem do przodu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi